han har kjøpt seg ny traktor!

Publisert:

Dagen igår var en alldeles nydelig og varm sommerdag. Ettåringen kunne springe naken rundt på tunet og stolt vise fram til både postmann og treningskunder at han har noe «dinglende» mellom bena. Ååååh, ååååh – for å sitere korrekt, mens han peker og river i tissen sin. Håper det er noe som går over fort, hvertfall før han blir tenåring!

Mens jeg og ettåringen nyter varmen – dro bonden for å hente sin nyeste investering. Og dere kan tro lykken var stor da bonden kom kjørende opp gårdsveien, kry som en hane, i sin splitter nye traktor. Jeg blir ikke så lykkelig av en nykjøpt traktor, men håper nå at bonden kan vie meg litt oppmerksomhet på kveldstid, istedet for å sitte på nett å se på traktorfilmer. Da blir jeg litt lykkelig 🙂 og enda en ting som jeg liker med nytraktoren: Det er plass til barnesete!! Så nå krysser jeg fingrene for at odelsgutten elsker å sitte på traktor – dagen lang!20130727-134913.jpg

Siden dette traktorkjøpet har fått mye oppmerksomhet den siste tiden, hadde bonden lovet at vi som en familie skulle gå ned til elva for å bade. Eller, vi måtte selvsagt kjøre nytraktoren nedover. Du kan tro vi gledet oss, for det å gjøre ting sammen som en familie er vi ikke bortskjemt med om sommeren. For visste du det, at bønder jobber hele sommeren, dagen lang, spesielt når det er fint vær!? Du visste ikke det nei. Ikke jeg heller ser du, så en slik liten badestund sammen så jeg virkelig fram til.

Ihvertfall når vi har den mest idylliske, fineste badeplassen nede ved elva, som vi bruker alt for sjelden.

Vi satte oss inn i nytraktoren og kjørte mot elva. Meeeen(ja, det er også en ting jeg ikke visste om bønder, det følger bestandig med et stort MEN), da vi hadde kommet halvveis møtte vi en gjeng med kviger som hadde stukket av fra nabogården. Så da måtte vi selvsagt hjelpe disse med å komme seg hjem. Vi parkerte traktoren og jagde kyrne hjem. Da det var gjort, var det selvfølgelig fjøstid – så bonden gikk i fjøset og jeg og ettåringen tusla hjem og bada i en balje på tunet.

IMG_1005

IMG_1006

Jaja, ettåringen fikk seg uansett noen fine opplevelser!

Legg inn en kommentar