litt om meg

Publisert:

Så hyggelig at du fant veien hit!

Jeg er ei jente på 29 år som elsker å være i aktivitet og BRENNER virkelig for at andre mennesker skal forstå hvor helsefremmende fysisk aktivitet og trening er. Jeg bor på Høylandet med bonden min og lille Peder på 1 år. I 2008 var jeg ferdig utdannet helse- og treningsterapeut og har siden da jobbet på diverse rehabiliteringssenter og siden 2009 jobbet på treningsstudio som veileder, PT og instruktør.

I tillegg til å jobbe på et treningsstudio har jeg fått bygget og startet eget treningsstudio hjemme på gården på Høylandet. Her får jeg virkelig utfolde meg slik som jeg vil.

Er også stolt ambassadør for Tech Nutrition som har det beste kosttilskuddet på markedet – GARANTERT!!

Jeg liker ikke dødtid og kjeder meg fort, jeg hater å gjøre det jeg MÅ og gjør derfor ofte bare det jeg VIL. Håper du vil følge med på meg og mitt liv og bli inspirert til en gladere, sunnere og mer aktiv hverdag!

Legg gjerne igjen en kommentar eller del din historie med meg!

IMG_0260[1]

Legg inn en kommentar