sunn tatziki

Publisert:

Hallo! Nå er årets «ferie» ferdig for meg og bonden sin del, så nå er vi tilbake til hverdagen som innebærer, fjøs, trening og kontorarbeid i skjønn forening. Høstens timeplan og timer på StallSporten er under full planlegging og årets siste slått står straks for døren.

I dag flytta jeg kontorarbeidet inn til stua, jeg trengte koselig stemning og sittekomfort for å finne inspirasjon til musikk og nye timer 😉

20130805-145527.jpg

20130805-145708.jpg
Og inspirasjonen kom!

Men tilbake til overskriften. Dagens middag består av lakseburger og sunn tatziki! Tenkte jeg skulle dele oppskriften med dere, for denne ble virkelig god 🙂

20130805-150537.jpg
Det eneste du trenger er en halv boks mager kesam, en halv agurk og en pose med gresk dressingsmiks. Bland det sammen og sett det litt kaldt før du serveres. Denne er også perfekt som dressing til salater og tilbehør til grillmaten.
Enjoy!

5 responses to “sunn tatziki

  1. ÅH! Det må jeg jo bare prøve.. Fin blogg du har. Stå på! Ta gjerne en titt på min andreaolmar.blogg.no , en fitnessblogg:)

Legg inn en kommentar