Fredag på gården

Publisert:

20131101-132257.jpgHola sprekinger 🙂

Begynner dere å bli klare for helg? Det er vi hvertfall her på Kjålgåm, fredager er fullt kjør på StallSporten, med PT-timer, SeniorJumpa og fullbooka timer ikveld. Det er så gøy! Akkurat nå sitter jeg og bonden på kontoret og graver oss nedover i hver vår papirhaug. Guud, så kjedelig, men uten administrering går ikke denne bedrifta rundt. Etter litt mer kontorarbeid nå, så skal vi inn og spise lunsj som jeg laget til tidligere idag. Speltlumper med gravet laks og hjemmelaget «eggkrem». Det var altså så lettvint å lage til, så smakte det også helt fortreffelig. En perfekt lunsj, men også genialt å servere til gjester.

Oppskrift eggkrem:
2 kokte egg
1-2 ss mager kesam
valgfritt krydder

Kok og rensk eggene, mos de med gaffel i en skål sammen med kesam og krydder. Smør eggkremen på speltlumper og ha på gravet laks. Rull sammen, del de i to og nyyt.

Ønsker dere alle en herlig helg, spis god og ekte mat, kos dere med venner og familie og kom dere ut på treningstur!

20131101-132345.jpg

20131101-132402.jpg

20131101-133115.jpg

20131101-133135.jpg
Lystig på konoret idag gitt!
20131101-133150.jpg
Spreke, flotte og supre seniortrimmere!

20131101-133209.jpg

20131101-133222.jpg

20131101-133907.jpg
Med litt bevegelse stiger humøret! Gleder meg til fullbookede timer ikveld!

7 responses to “Fredag på gården

  1. Tilbaketråkk: Lunsj | bondefrk

Legg inn en kommentar