Hilde

Publisert:

Jammen skulle det merkes at Hilde var på visitt! Vi har vært uten strøm siden lørdagskvelden, men har heldigvis vann. Bonden kobler på et aggregat når han skal i fjøset. Full skuv blir det ikke, men disse kyra får ihvertfall letta litt på trykket. Vi vet jo hvordan det er å gå med melkespreng, IKKE behagelig.

Vi har selvsagt ikke fått inn peisovnen enda, så inne her er det styggkaldt. Jeg ble sittende ekstra lenge i barnehagen når jeg leverte Peder imårrest – det var så godt og varmt. Vi får bare håpe at strømmen kommer tilbake iløpet av dagen. Jeg kan ikke sitte under dyna og trykke på ipaden så mye lenger.

Nei, vet dere hva. Jeg tar på meg ullklær og løper meg en tur. DA blir jeg ihvertfall varm, en stund.

Håper dere har det litt varmere enn oss idag!!

20131118-093157.jpg

Legg inn en kommentar