I´m on my own…

Publisert:
1476982_10151724410141540_142533655_n
Bondefrk rockin´on her own

Hei folkens. Nå sitter jeg her med sommerfugler i magen og hodet fullt av ideer, tanker og planer. Jeg har tatt en pause fra min faste stilling på treningsstudio i Namsos for å satse fullt og helt som selvstendig næringsdrivende. Dette kjennes både skummelt, spennende og befriende på en gang. Jeg gleder meg så utrolig mye til å få satt noen av mine ideer ut i livet, til å få bestemme absolutt alt selv og til å få jobbe med det jeg elsker hele tiden. Nemlig å hjelpe andre folk til å finne både glede og treningsglede, hjelpe andre folk i bedre form og hjelpe andre folk til å nå sine mål gjennom fysisk aktivitet og et sunt og balansert kosthold. Jeg ønsker å være en inspirasjon og et sunt forbilde for alle. Livet skal være en fantastisk reise hvor vi selv skal ha stor innflytelse, vi skal ikke bare være med, vi skal delta og prege vårt eget liv slik vi vil!

Trening er noe vi MÅ bedrive for å ta vare på helsa, det samme gjelder et sunt og balansert kosthold. Jeg håper dere vil følge meg videre på min vei og samtidig bli ytterligere inspirert til å leve det livet du vil. Jeg har nå tatt et valg som jeg kjenner ble helt rett, jeg kommer til å få bestemme fullt og helt over mitt eget liv – og DET liker jeg. Jeg hater jo å gjøre ting jeg MÅ og derfor gjør jeg som regel bare det jeg vil.

Ååh, jeg har altså så mye ideer, drømmer og tanker at jeg ikke helt vet hvor jeg skal begynne. Heldigvis har jeg fått meg en gründerCoach som skal hjelpe meg å stake ut retningen min. Nå i desember skal jeg jobbe en del i kulissene og fra januar starter moroa. Kanskje du også får benytte deg av min kunnskap og treningsglede. Følg med og se hva som skjer 😉

Husk at også du kan ta mer styring over ditt liv, ikke la forventninger fra resten av samfunnet få bestemme hvordan du lever ditt liv. Ta egne valg, gjør det du innerst inne føler er viktig for deg og gjør det med et smil og mye humør!

Jeg ønsker dere en helt fantastisk lørdag, fyll den med god energi og personer dere er glad i, og ta med dere mitt motto inn i helga: «Enten så går det bra, eller så går det over».

Varme klemmer fra bondefrøkna!

Legg inn en kommentar