I´m on my own…

Publisert:
1476982_10151724410141540_142533655_n
Bondefrk rockin´on her own

Hei folkens. Nå sitter jeg her med sommerfugler i magen og hodet fullt av ideer, tanker og planer. Jeg har tatt en pause fra min faste stilling på treningsstudio i Namsos for å satse fullt og helt som selvstendig næringsdrivende. Dette kjennes både skummelt, spennende og befriende på en gang. Jeg gleder meg så utrolig mye til å få satt noen av mine ideer ut i livet, til å få bestemme absolutt alt selv og til å få jobbe med det jeg elsker hele tiden. Nemlig å hjelpe andre folk til å finne både glede og treningsglede, hjelpe andre folk i bedre form og hjelpe andre folk til å nå sine mål gjennom fysisk aktivitet og et sunt og balansert kosthold. Jeg ønsker å være en inspirasjon og et sunt forbilde for alle. Livet skal være en fantastisk reise hvor vi selv skal ha stor innflytelse, vi skal ikke bare være med, vi skal delta og prege vårt eget liv slik vi vil!

Trening er noe vi MÅ bedrive for å ta vare på helsa, det samme gjelder et sunt og balansert kosthold. Jeg håper dere vil følge meg videre på min vei og samtidig bli ytterligere inspirert til å leve det livet du vil. Jeg har nå tatt et valg som jeg kjenner ble helt rett, jeg kommer til å få bestemme fullt og helt over mitt eget liv – og DET liker jeg. Jeg hater jo å gjøre ting jeg MÅ og derfor gjør jeg som regel bare det jeg vil.

Ååh, jeg har altså så mye ideer, drømmer og tanker at jeg ikke helt vet hvor jeg skal begynne. Heldigvis har jeg fått meg en gründerCoach som skal hjelpe meg å stake ut retningen min. Nå i desember skal jeg jobbe en del i kulissene og fra januar starter moroa. Kanskje du også får benytte deg av min kunnskap og treningsglede. Følg med og se hva som skjer 😉

Husk at også du kan ta mer styring over ditt liv, ikke la forventninger fra resten av samfunnet få bestemme hvordan du lever ditt liv. Ta egne valg, gjør det du innerst inne føler er viktig for deg og gjør det med et smil og mye humør!

Jeg ønsker dere en helt fantastisk lørdag, fyll den med god energi og personer dere er glad i, og ta med dere mitt motto inn i helga: «Enten så går det bra, eller så går det over».

Varme klemmer fra bondefrøkna!

Legg inn en kommentar

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.