13. desember – reprise

Publisert:

20130923-121818.jpg

owæææ….Jeg hadde planlagt en skikkelig christmASSutfordring til dere imorgen, men min fotografassistent er opptatt med sitt politiske virke akkurat nå. Samtidig som stormen Ivar herjer rundt husnåva og jeg føler meg rimelig sikker på at strømmen går snart. Derfor kjører vi en repetisjon av disse hopputfallene, men imorgen tar vi 150 stk. På filmen på linken ser dere både hvordan en utfører hopputfall og en alternativ øvelse. Fritt valg hvilke av øvelsene der kjører, MEN 150stk SKAL alle ha. Ta bilde og #adventbondefrk på Instagram, mange fine bilder er lagt ut, men jeg får aldri nok av treningsbilder vet dere 😉

Okei, nå blinker det fælt i lysene så jeg avslutter her før det er for sent. Lykke til imorgen. We can do it – again!

One response to “13. desember – reprise

Legg inn en kommentar