21. desember – mens vi gjør alt det andre!

Publisert:

20131220-220421.jpg

Hei dere! Puh – idag har jeg endelig vært litt effektiv og fått vaska loftet, henta juletre og….ja det var vel det. Men jeg synes jeg har vært flink, med god hjelp av bonden da. Han har forresten tatt fjøsfri fram til 4. juledag og det er lenge siden han har hatt fjøsfri så mange dager på rad. Så nå er det stor jubel i heimen gitt.

Jeg vet at mange har det fryktelig travelt nå i dagene fremover, men vær så snill å unn dere litt glad fysisk aktivitet for å løsne på anspente muskler og stressa hoder. Morgendagens økt kan godt gjøres midt oppi rot, gaver, vaskebøtter og MED gulvtua eller støvkluten. Eller «gælvlærva» som jeg kaller det. Det må jo være perfekt?!

Hvordan øvelsene skal gjennomføres ser dere på filmen, mens beskrivelse av økta kommer nå.

Gjør da altså følgende:

 • 10 Utfall bak på mopp eller klut, høyre fot
 • 10 Utfall bak på mopp eller klut, venstre fot
 • 10 opptrekk, begge føtter
 • 20 mountain climber med mopp eller klut

Sett eggeklokka eller en annen nedtellingsklokke på 10 minutter og kjør så mange runder du greier innen tiden går ut. Denne økta kjennes i både mage og lår, men så artig. Del gjerne bilder eller video på Instagram, bruk #adventbondefrk. God trening!

7 responses to “21. desember – mens vi gjør alt det andre!

 1. For en flott julekalender du har laget til da!! Uten tvil den beste jeg har sett 😀
  Synd at jeg så den først i går, men jeg og en venninne kjører på fra første januar, så vi får med oss hele fra dag 1 😉
  Ønsker deg og dine en koselig førjulstid.
  Klem fra Christine

Legg inn en kommentar