Havretopper med en utfordring!

Publisert:

Godkveld.
20131203-223133.jpg

Hjelpes, ikveld har jeg fått gjort mye, eller lite, jeg vet ikke helt. Dette er første uka jeg ikke er i Namsos på jobb siden tidlig i høst, så det betyr at jeg har FRI ikveld. Jeg liker jo å jobbe og siden permisjonsslutt i august har jeg jobbet hver eneste kveld, enten i Namsos eller her hjemme på StallSporten. Gruppetimer på kveldstid og kontor/PT-kunder på dagtid. Har tatt meg fri lørdagskveldene, men det skulle vel egentlig bare mangle!?

Så ikveld er kjøkkenet ferdig ryddet før kl. 23.00 og jeg har fått lest litt, rydda litt, rota litt, fyrt i ovnen og laget sunn førjulssnacks. Vi ble vel enig om å vente med all godisen til 24. desember, ble vi ikke?? 😉 Derfor kommer det også idag et sunnere alternativ til julegodtet. Jeg syns de ble gode. Bonden var litt mer skeptisk, men han er stort sett skeptisk til alt som ikke inneholder sukker eller hvetemel. Jepp, vet jeg har en fin utfordring der.

20131203-223215.jpg

Prøv de, kjempeenkelt å få til, lite søl og lite å vaske opp. Det er det vel ikke bare jeg som setter pris på?

Det du trenger er:

50 g SUKRIN GOLD
250 g HAVREGRYN
125 g cocosa ekstra virgin
4-6 dråper vaniljeessens
1 egg

20131203-223226.jpg
Smelt Cocosa sammen med sukrin gold og vaniljeessens og bland inn havregryn. Elt, kna eller rør dette godt sammen, lag små topper på et bakepapir og inn i ovnen på 160grader i ca 12-15 minutt(til de er gyldne). Smelt mørkMØRK sjokolade, minst 70% og ha over.

Så har jeg en aldri så liten utfordring til dere, hvertfall om dere leser dette ikveld. Jeg ble så rastløs av å gå her hjemme i kveldinga, bonden var borte så jeg kunne ikke lure meg ut å trene heller, så jeg klekket ut en liten plan til imorgen tidlig. Jeg tenkte å kjøre 100 hopputfall før frokost. Er dere med? Ja, bli med på det. Se på filmen jeg har lagt ved hvordan de utføres, du ser også en alternativ øvelse der. Du kan ta så mange pauser du vil, men 100stk skal gjennomføres før frokost. Da får vi en kickstart på dagen og innstiller hodet på å være sunt og helsemessig resten av dagen. Er du på instagram kan du godt legge ut bilde fra «økta» og tagge meg, så ser jeg hvor flinke dere er 😀

Lykke til 🙂

Legg inn en kommentar

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.