Havretopper med en utfordring!

Publisert:

Godkveld.
20131203-223133.jpg

Hjelpes, ikveld har jeg fått gjort mye, eller lite, jeg vet ikke helt. Dette er første uka jeg ikke er i Namsos på jobb siden tidlig i høst, så det betyr at jeg har FRI ikveld. Jeg liker jo å jobbe og siden permisjonsslutt i august har jeg jobbet hver eneste kveld, enten i Namsos eller her hjemme på StallSporten. Gruppetimer på kveldstid og kontor/PT-kunder på dagtid. Har tatt meg fri lørdagskveldene, men det skulle vel egentlig bare mangle!?

Så ikveld er kjøkkenet ferdig ryddet før kl. 23.00 og jeg har fått lest litt, rydda litt, rota litt, fyrt i ovnen og laget sunn førjulssnacks. Vi ble vel enig om å vente med all godisen til 24. desember, ble vi ikke?? 😉 Derfor kommer det også idag et sunnere alternativ til julegodtet. Jeg syns de ble gode. Bonden var litt mer skeptisk, men han er stort sett skeptisk til alt som ikke inneholder sukker eller hvetemel. Jepp, vet jeg har en fin utfordring der.

20131203-223215.jpg

Prøv de, kjempeenkelt å få til, lite søl og lite å vaske opp. Det er det vel ikke bare jeg som setter pris på?

Det du trenger er:

50 g SUKRIN GOLD
250 g HAVREGRYN
125 g cocosa ekstra virgin
4-6 dråper vaniljeessens
1 egg

20131203-223226.jpg
Smelt Cocosa sammen med sukrin gold og vaniljeessens og bland inn havregryn. Elt, kna eller rør dette godt sammen, lag små topper på et bakepapir og inn i ovnen på 160grader i ca 12-15 minutt(til de er gyldne). Smelt mørkMØRK sjokolade, minst 70% og ha over.

Så har jeg en aldri så liten utfordring til dere, hvertfall om dere leser dette ikveld. Jeg ble så rastløs av å gå her hjemme i kveldinga, bonden var borte så jeg kunne ikke lure meg ut å trene heller, så jeg klekket ut en liten plan til imorgen tidlig. Jeg tenkte å kjøre 100 hopputfall før frokost. Er dere med? Ja, bli med på det. Se på filmen jeg har lagt ved hvordan de utføres, du ser også en alternativ øvelse der. Du kan ta så mange pauser du vil, men 100stk skal gjennomføres før frokost. Da får vi en kickstart på dagen og innstiller hodet på å være sunt og helsemessig resten av dagen. Er du på instagram kan du godt legge ut bilde fra «økta» og tagge meg, så ser jeg hvor flinke dere er 😀

Lykke til 🙂

Legg inn en kommentar