Jeg starter opp nye PT-grupper på Januar

Publisert:

20131202-140559.jpg

Førsta uka i januar blir det ny oppstart med PT-grupper, og denne gangen starter jeg opp 2 stk! Dette er en unik mulighet for deg som føler at du aldri kommer skikkelig igang med treninga di. PT står for Personlig Trener og gruppene er små så du får tett oppfølging i trygge omgivelser. Varighet på begge gruppene er 4 uker hvor vi trener to ganger i uka. Etter disse 4 ukene kan jeg garantere at du er i mye bedre form og får lyst til å fortsette med både trening og sunt kosthold. Er du i tvil om hvilken gruppe som passer for deg? Ta kontakt så kan jeg hjelpe deg med det.

PT-gruppe 1 Styrke + fettforbrenning
Denne gruppa er en videreføring av høstens PT-grupper. Jeg har videreutviklet konseptet for å gi dere enda bedre resultater og gi dere en skikkelig oppsving i treninga og resultatene av den. Dette er gruppa for deg som har trent en stund, men føler at du står litt fast akkurat nå. Du sliter litt med både motivasjon og resultater. Du må være kjent med styrketrening fra før og du må være innstilt på å gjøre en innsats selv også utenom disse øktene med meg, både på treningsfronten og kostholdsfronten. Du trenger ikke å ha vært med på slik gruppe tidligere.
Trening onsdager og søndager kl 20.00

PT-gruppe 2 Kom-i-Form
Dette er gruppa for deg som ikke er så godt kjent med verken trening eller styrketrening. Treninga her vil være variert og motiverende og passer fint selv for de med litt kroppslige plager. Kanskje blir du fri disse? Vi vil fokusere på styrketrening, men med innslag av mye annen trening som vi har på StallSporten. Her vil jeg ikke styre kostholdet som på PT-gruppe 1, men litt sunne kostholdstips er på sin plass. Som deltaker på denne gruppa blir du godt kjent med trening og kommer raskt i bedre form. Du kan godt være fullstendig utrent for å delta her. Jeg skal få deg i form 🙂
Trening tirsdager og torsdager kl 17.30

Pris for 4 ukers PT-gruppe 2000,- !
Ta kontakt med Hilde 98040112 for påmelding og spørsmål.

Legg inn en kommentar