Godt nyttår kjære dere

Publisert:

Jeg tok en liten pause fra data, mobil og sosiale medier nå i jula og det var befriende godt. Selv om jeg nå kjenner det skal bli enda bedre å bruke disse plattformene til å motivere og inspirere dere til en sunnere og gladere hverdag. Deres tilbakemeldinger og engasjement gir meg så mye energi og driv til å fortsette med dette, det er jo så fantastisk gøy!

2013 var et fint år på mange måter og jeg har hatt fine opplevelser med venner og familie. Hvis jeg skal trekke fram en ting så må det nesten bli reklamefilmen vi fikk være med å spille inn. Reklamefilmen er for Tine Melk og surrer og går på tv´n nå om dagene. Det var skikkelig kult og veldig hyggelig å bli kjent med folk fra både Tine, Try Reklamebyrå og folka i BaconOSL. Reklamefilmen er kort og glimtene av oss er ikke mange, men filmfolka med fullt crew var her i nesten en hel uke og filmet dag og natt. Artig for oss bønder å oppleve noe slikt, og reklamen ble meget bra!

tine_frameGrabs.010

«Jeg kjenner en mann…..» Bilde fra reklamen.

Nå er 2014 allerede igang og jeg sitter med en stor eske after eight foran meg, kvalm og lei av søtsaker og veldig klar for å starte morgendagen med en sunn, næringsrik og god frokost som gir meg energi til langt på dag 🙂 Det er veldig godt å unne seg akkurat det en vil i høytidene, men jeg kjenner at kroppen og energinivåene mine langt ifra er på topp etter en slik uke, så jeg ønsker hverdagen med gamle sunne vaner velkommen tilbake! Kjente du også nå at du vil stå opp imorgen og starte dagen med en frisk og energigivende frokost? Ta en titt på dette innlegget for inspirasjon.

Gleder meg til å dele 2014 med dere. Hørte jeg noen som ville ha en januar-challenge alà adventskalenderen? Så vi får kickstarta det nye treningsåret?? Let me know 🙂

Godt nytt år fra bondefrk´a 🙂

 

 

 

 

Legg inn en kommentar