Hangin in there

Publisert:

20140123-125727.jpg
Ja, så ligger jeg fortsatt her på sofaen da. Eller, idag har jeg faktisk vært litt mer oppegående enn tidligere i uka. Jeg tror jeg har sittet mere oppreist enn å ligge idag, det er fremgang 🙂 Bonden er i skrivende stund hos legen så det spørs om ikke han også har fått streptokokker. Han begynte å kjenne litt vondt i halsen igår og enda mer idag. Til uka skal han på gutteskitur så han er jo livredd for å bli syk NÅ. Vi får krysse fingre og tær for at det kun er ei vanlig forkjølelse hos han – denne gutteturen er jo årets høydepunkt!

20140123-125738.jpg
Jobber bittelitt på laptoppen innimellom, og synes veldig synd på meg selv.

Jeg er forresten så utrolig glad for at jeg ikke er mye syk, eller kanskje enda verre, kronisk syk. Heder og ære til alle kronisk syke som lever hver dag med smerter eller nedsatt funksjon. Jeg beundrer dere virkelig og setter uendelig stor pris på at jeg stort sett er frisk, sprek og kan få bruke kroppen min til akkurat det jeg vil – uten begrensninger! Det kan vi alle tenke litt på! Og når jeg ligger her og funderer på slike ting, kjenner jeg at jeg blir inspirert til å lage mer trening, gøyal trening og jeg kjenner at jeg vil inspirere og motivere enda mere enn det jeg allerede gjør. Så om formen kommer seg enda mer iløpet av dagen skal jeg ta fram idéboka mi og begynne å planlegge nye måter, kurs, grupper og innlegg som motiverer alle til å ta vare på kroppen og helsa si. Åh – nå ble jeg nesten litt friskere med en gang 🙂

Jeg har litt mindre vondt i mandlene idag, men det er fortsatt best med kald, flytende mat. Til lunsj laga jeg en versjon av denne frokostsmoothien. Jeg brukte 1 fryst banan, sjokoladeproteinpulver, 1/2 boks lett kokosmelk og litt lettmelk. På toppen hadde jeg litt hakket sjokolade uten sukker(med stevia).
20140123-130154.jpg

20140123-130204.jpg
Banan, sjokolade og kokos – uslåelig kombinasjon.

Så, er det noen av dere som skal trene idag eller? Kan noen vennligst trene litt for meg?:)

2 responses to “Hangin in there

  1. Krysser fingrene for at du blir frisk snart! Jeg er også sånn som er sjelden syk og da er det nesten ekstra ille når man først ligger der…

Legg inn en kommentar

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.