Inspirerende søndag

Publisert:

God søndag alle sammen. Er det flere enn meg som bare elsker søndager? Hele verden tar liksom livet sånn skikkelig med ro og det virker som hver søndag varer i en evighet. Det er så deilig! På søndager blir jeg nesten bestandig ekstra kreativ og kommer på så mye jeg har lyst til å gjøre. Denne søndagen startet rolig i senga med en kaffekopp og notatboka mi som jeg har tilgjengelig uansett hvor jeg er. Nå som formen min er mye bedre gleder jeg meg utrolig mye til å begynne og trene igjen imorgen og treningsinspirasjonen er kjempehøy. Det som også gir meg en liten ekstra treningsmotivasjon er å klikke rundt på internett og se på treningsklær. Jeg er så glad i treningsklær med sterke farger, gode tightser og kule sko 😉 Her er noe av det jeg liker best akkurat for tiden.
20140126-090041.jpg
Jeg bruker ofte å kjøpe meg litt skikkelige tightser og heller spare litt penger på overdelene/singletene jeg kjøper. 2xu tights med en basic singlet fra cubus er en absolutt favoritt. Sprit opp antrekket med litt fargerike detaljer og jeg kan love deg du gir litt ekstra på trening!

Til typiske dansetimer elsker jeg å ha på behagelige bukser og farger og antrekk som gjør at jeg føler meg litt kul 😉 Get Inspired har en kjempefin nettbutikk som leverer lynraskt og det er så genialt. For ikke å glemme at de har fri frakt uansett!
20140126-123530.jpg
Dagstilbud – ulike produkter på tilbud
Affiliate link

Åh, sånne farger og klær gjør at jeg får lyst til å ut og trene NÅ, med en gang! Men jeg får heller planlegge neste ukes treningsøkter og lade batteriene stappfulle. Det er SÅ viktig å planlegge treningen, skrive ned hva og når du skal gjøre det – da er det så vanskelig å lure seg unna. Jeg har nå bestilt meg treningsdagboken fra Get Inspired – gleder meg til å loggføre og planlegge all treningen min i denne kule og motiverende boka. Før har jeg bare brukt ei notatbok uten system, så jeg gleder meg til å prøve denne!
20140126-124334.jpg
Dagstilbud – ulike produkter på tilbud
Affiliate link

Håper du også fikk lyst til å planlegge neste ukes treninger NÅ og bestemme deg for å fullføre de. Om du rekker kun ei trening så er det absolutt bedre enn ingenting og så må dere huske alle hjemmetreningstips som ligger her på bloggen.
20140126-123715.jpg

Ønsker dere en inspirerende og god søndag. Tenk på hva du ønsker å trene neste uke, skriv det ned og det er mye vanskeligere å lure seg unna 😉

Love Love 🙂

Legg inn en kommentar

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.