Inspirerende søndag

Publisert:

God søndag alle sammen. Er det flere enn meg som bare elsker søndager? Hele verden tar liksom livet sånn skikkelig med ro og det virker som hver søndag varer i en evighet. Det er så deilig! På søndager blir jeg nesten bestandig ekstra kreativ og kommer på så mye jeg har lyst til å gjøre. Denne søndagen startet rolig i senga med en kaffekopp og notatboka mi som jeg har tilgjengelig uansett hvor jeg er. Nå som formen min er mye bedre gleder jeg meg utrolig mye til å begynne og trene igjen imorgen og treningsinspirasjonen er kjempehøy. Det som også gir meg en liten ekstra treningsmotivasjon er å klikke rundt på internett og se på treningsklær. Jeg er så glad i treningsklær med sterke farger, gode tightser og kule sko 😉 Her er noe av det jeg liker best akkurat for tiden.
20140126-090041.jpg
Jeg bruker ofte å kjøpe meg litt skikkelige tightser og heller spare litt penger på overdelene/singletene jeg kjøper. 2xu tights med en basic singlet fra cubus er en absolutt favoritt. Sprit opp antrekket med litt fargerike detaljer og jeg kan love deg du gir litt ekstra på trening!

Til typiske dansetimer elsker jeg å ha på behagelige bukser og farger og antrekk som gjør at jeg føler meg litt kul 😉 Get Inspired har en kjempefin nettbutikk som leverer lynraskt og det er så genialt. For ikke å glemme at de har fri frakt uansett!
20140126-123530.jpg
Dagstilbud – ulike produkter på tilbud
Affiliate link

Åh, sånne farger og klær gjør at jeg får lyst til å ut og trene NÅ, med en gang! Men jeg får heller planlegge neste ukes treningsøkter og lade batteriene stappfulle. Det er SÅ viktig å planlegge treningen, skrive ned hva og når du skal gjøre det – da er det så vanskelig å lure seg unna. Jeg har nå bestilt meg treningsdagboken fra Get Inspired – gleder meg til å loggføre og planlegge all treningen min i denne kule og motiverende boka. Før har jeg bare brukt ei notatbok uten system, så jeg gleder meg til å prøve denne!
20140126-124334.jpg
Dagstilbud – ulike produkter på tilbud
Affiliate link

Håper du også fikk lyst til å planlegge neste ukes treninger NÅ og bestemme deg for å fullføre de. Om du rekker kun ei trening så er det absolutt bedre enn ingenting og så må dere huske alle hjemmetreningstips som ligger her på bloggen.
20140126-123715.jpg

Ønsker dere en inspirerende og god søndag. Tenk på hva du ønsker å trene neste uke, skriv det ned og det er mye vanskeligere å lure seg unna 😉

Love Love 🙂

Legg inn en kommentar