Min onsdag og et lite fettforbrenningstips

Publisert:

God formiddag alle fine dere! Nå har jeg sittet i min kontorkrok på stua i mange timer og jobbet med forskjellige treningsprogram til kunder og andre prosjekter jeg har på luringa. Trengte en liten pause og tenkte jeg kunne dele litt av hverdagen min med dere. Jeg er jo selvstendig næringsdrivende for fullt nå og styrer hverdagene mine helt selv. Jobben har jeg enten inne på stua i en koselig krok som gir meg masse inspirasjon, ute på kontoret som ligger i lokalene til treningsstudioet eller i selve treningsstudioet. Det tar meg maks 30 sekunder og komme meg på jobb – helt ypperlig.

Jeg er ganske tidlig oppe på morgenen(det er jo selvfølgelig en definisjonssak), men jeg kommer meg opp mellom 6 og 7 en gang. Odelsgutten vår er glad i å sove så han er sjelden våken før 7-7.30, og det gir meg ofte en rolig stund med kaffekoppen, ideer og tanker om morgenen. Det er så fantastisk deilig! Vi leverer i barnehagen til kl 9.00 så her er det null stress og bare kos om morgenen, jeg er så glad og takknemlig for at vi kan gjøre det på denne måten og slipper stress for å rekke jobb og levering i barnehage hver eneste morgen.
20140115-135750.jpg
20140115-135806.jpg

20140115-135812.jpg
Alltid rolig og koselig om morgenen på Kjålgåm

Formiddagene bruker jeg stort sett til kontorjobb, som innebærer alt fra regnskap og fakturahåndtering til å lage nye timer, finne musikk til timer, oppfølging av kunder, planlegge diverse grupper og jobbe med en del prosjekter som jeg har på gang. Før hadde jeg mange PT-kunder på dagtid, men har kuttet ut en del av det nå. Så jeg ikke jobber HELE døgnet. Ofte tar jeg meg en treningsøkt før jeg henter i barnehagen og lager middag. Fra 17 og utover kveldene blir det hektisk for da er enten jeg eller bonden ute og instruer på treningsstudioet. Vi har veldig mange gruppetimer og vi kjører mange av disse timene selv, så da blir kveldene våre fyllt opp med herlig trening sammen med andre ivrige treningsmennesker. Vi er så heldig!

Nå skal jeg avslutte datastunden, spise lunsj og ta meg ei kjapp treningsøkt før jeg må vaske litt hus. DET er skikkelig kjedelig, men veldig behagelig etterpå.

Siden jeg har en del timer som instruktør ikveld blir dagens styrkeøkt kjapp og effektiv med en liten fettforbrenningsboost på slutten. Denne sekvensen som jeg kjører til slutt kan godt gjøres hvor som helst, når som helst. Jeg liker også og gjøre slike sekvenser før frokost hjemme i stua, det tar 10-15 minutter og er meget effektive.

I´ll give you this:

Fettforbrenningsboost alà bondefrk

10 Burpees
20 Mountain Climber
10 spensthopp
Kjør denne runden så fort du greier 3 ganger.
Deretter tar du 2 minutt pause og gjentar 2 ganger til.

Hardt når det står på, men virkelig verdt det. Har du tenkt å prøve?

20140115-135819.jpg

Legg inn en kommentar

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.