Overnight oats

Publisert:

20140109-225047.jpg

Jeg kunne ikke komme opp med noe norsk navn på denne retten, Overnight oats høres kult ut, så da kaller jeg det det.

Det finnes nok utallige måter å lage dette på, men oppskrifta jeg brukte idag var som følger.

1,5 dl havregryn (50gram)
1 dl vann
1 dl gresk yoghurt(shit pom fritt, jeg brukte en fra Synnøve Finden. IKKE si det til bonden)
Litt kardemomme evt kanel
Bittelitt salt

Bland havregryn og vann i en bolle og rør inn gresk yoghurt. Bland inn salt og kardemomme. Ha over folie og sett det i kjøleskap minst 3 timer.

20140109-225124.jpg

20140109-225138.jpg
Jeg kutta opp en halv banan og blanda i nå ikveld, da ble det veldig søtt og godt. Dette kan godt lages i en boks med lokk på og taes med som lunsj på jobb eller skole
20140109-230019.jpg

Ellers så får jeg skryt for at bloggen min er ekte og ærlig. Vel, jeg skal gi dere ærlige bilder fra kveldens blogging. Hoff.hoff.hoff. Men jeg ble ferdig og kan endelig få vaska håret og forhåpentligvis få ut noen floker.
20140109-230003.jpg

20140109-230009.jpg

Gleder meg til en ny dag i morgen, forhåpentligvis med MYE energi og gode hverdagsminner. God kveld til alle dere!

Legg inn en kommentar