Planlegg – utfør – get happy

Publisert:

20140131-205816.jpg

Godkveld i stua folkens! Sitter dere med hånda godt gravd ned i godteriskåla eller er dere like glemsk som meg? Jeg var på butikken vet du, men gikk fullstendig bananas i fruktdisken når det var salg på både druer, honningmelon og cherrytomater. Junior var med og var storfornøyd med å få fanget fullt av druer og alt det andre han pekte på i fruktdisken. Han klarte selvfølgelig å sette fingeren fast i ett lite hull i drueeska og satte i ett smertehyl akkurat i det vi passerte smågodtet! Jeg skvatt og han slutta ikke med hylinga, så da ble hele smågodtplukkinga avglemt når jeg måtte trøste han, få ut fingeren som satt BOM fast og samtidig overbevise resten av butikken om at jeg ikke drev med barnemishandling.

Så da sitter jeg her da, med oppblåst mage av all frukta og planlegger morgendagens effektive intervaller. Like greit egentlig, frukt er digg og sunt mens smågodt bare er sukker og fy!!

20140131-213212.jpg

Jeg har investert i ei bok med 50(!) forskjellige intervalløkter hvor det er mange eksempler på intervaller med kroppsvekt eller styrkeøvelser. Det er jo akkurat slike økter jeg selv lager og samtidig DIGGER å utføre, så litt påfyll og inspirasjon er lurt så jeg ikke går lei av mine egne økter 😉 Har allerede funnet inspirasjon og planlagt morgendagens kjappe fettforbrenningsboost. Jeg bruker fortsatt treningsdagboken jeg kjøpte hos Get Inspired.

Rart det der, jeg kjenner hvor gira jeg blir på å komme meg opp imorgen tidlig når jeg har skrevet ned dato, tidspunkt og øvelser jeg skal gjennomføre!

Så folkens, planlegg dere også. Boka kan kjøpes her.                                                                                        //Affiliate links
20140131-213218.jpg

20140131-210101.jpg
Fingeren kom seg og gutten var høy på druer og honningmelon hele kvelden – hverdagslykke!

Håper dere får en god og aktiv helg, med innslag av PLANLAGT trening 😉

Legg inn en kommentar