Komfy og kul

Publisert:

Igår var jeg en tur til Namsos for å bli stylet av flinke Monika aka Byfrøken. Både hun og jeg blogger for Namdalsavisa og hun syntes tydeligvis det var på tide å freshe opp denne bondefrk’a litt 😉

Jeg går jo som oftest i treningsklær og støvler eller joggesko. Jeg liker at klær og sko er behagelig å ha på – uansett om jeg sitter eller står. Regner med det er flere der ute som har det sånn? Dette tok Monika hensyn til og plukket ut klær som var behagelig å ha på samtidig som jeg ble kul! Det kan jeg altså like. Sjekk ut bloggen til Byfrøkena for flere stylingtips til en komfy og kul hverdagsstil. Imens får dere en aldri så liten smakebit på noen av bildene som ble tatt.

20140226-134105.jpg

20140226-134050.jpg

Og jammen fikk jeg beholde støvlene på 😀

Legg inn en kommentar