Nye treningsgrupper

Publisert:

20140203-124222.jpg

I februar blir det ny oppstart med mine treningsgrupper, og denne gangen starter jeg også opp 2 stk! Dette er en unik mulighet for deg som føler at du aldri kommer skikkelig igang med treninga di. Gruppene er små så du får tett oppfølging av meg i trygge omgivelser. Varighet på begge gruppene er 4 uker hvor vi trener to ganger i uka. Etter disse 4 ukene kan jeg garantere at du er i mye bedre form og får lyst til å fortsette med både trening og sunt kosthold. Er du i tvil om hvilken gruppe som passer for deg? Ta kontakt så kan jeg hjelpe deg med det 🙂

Treningsgruppe 1 for viderekommende. «BurnFat BootCamp» Oppstart 17. februar
Denne gruppa er en viderføring av høstens treningsgrupper. Jeg har videreutviklet konseptet for å gi dere enda bedre resultater og gi dere en skikkelig oppsving i treninga og resultatene av den. Dette er gruppa for deg som har trent en stund, men føler at du står litt fast akkurat nå. Du sliter litt med både motivasjon og resultater. Du må være kjent med styrketrening fra før og du må være innstilt på å gjøre en innsats selv også utenom disse øktene med meg, både på treningsfronten og kostholdsfronten. Vi fokuserer på styrketrening med fettforbrennende intervaller iform av kroppsvekt, styrkeøvelser og kondisjonsøvelser. Stor variasjon på timene, men kontinuitet og progresjon er stikkordene. Passer utmerket for de som har vært med på mine grupper tidligere, men det er ikke et krav. Etter endt kurs får du utdelt alle øktplanene slik at du kan fortsette på egenhånd i 4 uker til.
Trening mandager og torsdager kl 20.00

Treningsgruppe 2 Styrke + fettforbrenning. Oppstart 18. februar
Dette er et opplegg for deg som ønsker å ta treningen din ett steg videre og ønsker å lære mer om effektiv styrketrening. På 4 uker vil du bli sterkere, sprekere og få synlige resultater. En kickstart for videre trening.  Alle deltakere får utdelt et kompendium med plan for egentrening(kan utføres hjemme) og konkrete kostholdsregler og oppskrifter som dere må følge under disse 4 ukene. Vi utfører tester før og etter endt opplegg for å måle fremgang.
Trening tirsdager og torsdager kl 17.30

Pris for 4 ukers treningsgruppe 2000,- !
Ta kontakt med Hilde 98040112 eller mail: [email protected] for påmelding og spørsmål.

Legg inn en kommentar

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.