Nye treningsgrupper

Publisert:

20140203-124222.jpg

I februar blir det ny oppstart med mine treningsgrupper, og denne gangen starter jeg også opp 2 stk! Dette er en unik mulighet for deg som føler at du aldri kommer skikkelig igang med treninga di. Gruppene er små så du får tett oppfølging av meg i trygge omgivelser. Varighet på begge gruppene er 4 uker hvor vi trener to ganger i uka. Etter disse 4 ukene kan jeg garantere at du er i mye bedre form og får lyst til å fortsette med både trening og sunt kosthold. Er du i tvil om hvilken gruppe som passer for deg? Ta kontakt så kan jeg hjelpe deg med det 🙂

Treningsgruppe 1 for viderekommende. «BurnFat BootCamp» Oppstart 17. februar
Denne gruppa er en viderføring av høstens treningsgrupper. Jeg har videreutviklet konseptet for å gi dere enda bedre resultater og gi dere en skikkelig oppsving i treninga og resultatene av den. Dette er gruppa for deg som har trent en stund, men føler at du står litt fast akkurat nå. Du sliter litt med både motivasjon og resultater. Du må være kjent med styrketrening fra før og du må være innstilt på å gjøre en innsats selv også utenom disse øktene med meg, både på treningsfronten og kostholdsfronten. Vi fokuserer på styrketrening med fettforbrennende intervaller iform av kroppsvekt, styrkeøvelser og kondisjonsøvelser. Stor variasjon på timene, men kontinuitet og progresjon er stikkordene. Passer utmerket for de som har vært med på mine grupper tidligere, men det er ikke et krav. Etter endt kurs får du utdelt alle øktplanene slik at du kan fortsette på egenhånd i 4 uker til.
Trening mandager og torsdager kl 20.00

Treningsgruppe 2 Styrke + fettforbrenning. Oppstart 18. februar
Dette er et opplegg for deg som ønsker å ta treningen din ett steg videre og ønsker å lære mer om effektiv styrketrening. På 4 uker vil du bli sterkere, sprekere og få synlige resultater. En kickstart for videre trening.  Alle deltakere får utdelt et kompendium med plan for egentrening(kan utføres hjemme) og konkrete kostholdsregler og oppskrifter som dere må følge under disse 4 ukene. Vi utfører tester før og etter endt opplegg for å måle fremgang.
Trening tirsdager og torsdager kl 17.30

Pris for 4 ukers treningsgruppe 2000,- !
Ta kontakt med Hilde 98040112 eller mail: [email protected] for påmelding og spørsmål.

Legg inn en kommentar