Supersmoothie for store og små

Publisert:

Vel, hva skal jeg si! Jeg er glad for at mitt forrige innlegg vekker interesse og at såpass mange engasjerer seg. Det er smart å leve en helsemessig livsstil og jeg er glad det er mange som er enig med meg. Jeg ønsker å være en inspirasjon for alle som trenger tips og motivasjon til å ta sunne valg i hverdagen og hvis du ikke trenger slik inspirasjon kan du bare la være å klikke deg inn her 🙂 Det er det som er så bra, vi bestemmer over oss selv, vi tar egne valg. Men jeg håper at dine valg gjør deg lykkelig og gir deg en glad hverdag. Livet er for kort til å ikke være glad!

Nå skal jeg sette meg ned og lage treningsprogram for en del online-kunder, samt forberede kveldens treningsgrupper. Såå, skal jeg lage meg smoothie til lunsj, den oppskriften dere ser nedenfor her. Enkel, god og perfekt drivstoff for kroppen. Dette er ting i min hverdag som gjør meg glad.

20140202-221543.jpg

20140202-221549.jpg

Denne smoothien bruker vi ofte som et mellommåltid før formiddagsduppen hos oss. Ønsker du at den skal mette litt mer kan du godt blande oppi havregryn. Perfekt istedet for frokostblanding.

2 personer

1 fryst banan
2 ss cottage cheese eller kesam
1/2 boks(2dl) lett kokosmelk
125 gram blåbær

Bananen trenger ikke være fryst og kokosmelka trenger ikke være lett. Jeg brukte lett kokosmelk nå fordi det var den eneste vi hadde i hus. Hadde vi hatt en vanlig en hadde jeg heller brukt den 😉 Feit og god!

20140204-110521.jpg

20140204-110528.jpg

Ønsker dere alle en super dag!

Legg inn en kommentar