Bondefrk Challenge

Publisert:

20140306-190710.jpg
Hei fine folk! Jeg lurer på en ting. Hvordan går det med treningen deres? Er dere like ivrig som dere var den 1. Januar? Eller har det dabbet av? Travelt sier du, og du prioriterer ikke å komme deg til treningssenter? Du venter litt, tenker å starte for fullt etter påske? Noen som kjenner seg igjen? 🙂

La meg fortelle dere en ting, dagene og livet går uansett hva vi gjør, så hvorfor skal vi utsette den her treninga til senere i livet? Nei, vi må komme oss opp av sofaen, ut av komfortsona og kjenne hvor glad kroppen og hodet blir når pulsen stiger og svetten renner.

Jeg vet at mange har det fryktelig travelt og sliter med å få plass til trening i hverdagen og ofte tar det litt tid å komme seg til og fra treningsstudio også. Motivasjonen svikter også ofte når vi kommer til mars, uansett hvor gira og motivert vi var på nyåret. La meg gjøre det enkelt for dere nå fram mot påske. Hva om jeg serverer dere 3 effektive, fettforbrennende og oppstrammende treningsøkter i uka. Økter dere kan gjøre hjemme, på jobb, på skolen, på ferie, på hotellrommet ja til og med nesten på flyet 😉 Vil dere henge med på det? Ta med deg treningsøktene på jobb og del de med kollegene dine i lunsjen om du vil, det vil garantert skape god stemning og lystigere arbeidsdager for alle. Jo flere vi er, jo vanskeligere blir det å lure seg unna.

Jeg synes det er best å gjøre unna slike økter på morgenen før frokost. Det gir meg en pangstart på dagen, øker matlysta og holder energinivået mitt oppe hele dagen. Stå opp 20 minutter tidligere enn normalt og føl deg fresh og sprek resten av dagen 🙂 Når DU gjennomfører treningsøkta er selvfølgelig opp til deg, men sørg for at du rydder plass i kalenderen din til alle 3 øktene. Planlegging er viktig for å få dette gjennomført.

Så, hva sier dere? Henger dere med på dette, vil dere være ivrige tilskuere og heiagjeng eller føler du at du har treningsmotivasjon og rutiner på plass? Jeg er klar for å motivere dere litt ekstra fram mot påske, så kjøper vi oss et STORT påskeegg og koser oss med det i påskesola i påskeferien! Det blir belønning til oss selv etter denne treningsperioden. Jaaa- jeg synes dette var en genial idé og håper mange spreke sjeler hiver seg med.

20140306-193420.jpg
La oss samtidig inspirere andre og hverandre med å ta kule, kreative og energiske bilder av treningsøkta og dele på sosiale medier. Der bruker vi #bondefrkchallenge.

Første treningsøkt kommer allerede senere ikveld, men vi starter ikke sånn skikkelig opp før mandagen. Da får dere servert 3 økter hver uke – helt gratis, tenk på det 😉 lucky bastards!! Noen som gleder seg allerede?

DET gjør jeg ✔️
Nå må jeg ut og piske kveldens siste PT-kunder, så kommer det økt til dere etterpå.
LoveLove

Legg inn en kommentar