Bondefrk Challenge

Publisert:

20140306-190710.jpg
Hei fine folk! Jeg lurer på en ting. Hvordan går det med treningen deres? Er dere like ivrig som dere var den 1. Januar? Eller har det dabbet av? Travelt sier du, og du prioriterer ikke å komme deg til treningssenter? Du venter litt, tenker å starte for fullt etter påske? Noen som kjenner seg igjen? 🙂

La meg fortelle dere en ting, dagene og livet går uansett hva vi gjør, så hvorfor skal vi utsette den her treninga til senere i livet? Nei, vi må komme oss opp av sofaen, ut av komfortsona og kjenne hvor glad kroppen og hodet blir når pulsen stiger og svetten renner.

Jeg vet at mange har det fryktelig travelt og sliter med å få plass til trening i hverdagen og ofte tar det litt tid å komme seg til og fra treningsstudio også. Motivasjonen svikter også ofte når vi kommer til mars, uansett hvor gira og motivert vi var på nyåret. La meg gjøre det enkelt for dere nå fram mot påske. Hva om jeg serverer dere 3 effektive, fettforbrennende og oppstrammende treningsøkter i uka. Økter dere kan gjøre hjemme, på jobb, på skolen, på ferie, på hotellrommet ja til og med nesten på flyet 😉 Vil dere henge med på det? Ta med deg treningsøktene på jobb og del de med kollegene dine i lunsjen om du vil, det vil garantert skape god stemning og lystigere arbeidsdager for alle. Jo flere vi er, jo vanskeligere blir det å lure seg unna.

Jeg synes det er best å gjøre unna slike økter på morgenen før frokost. Det gir meg en pangstart på dagen, øker matlysta og holder energinivået mitt oppe hele dagen. Stå opp 20 minutter tidligere enn normalt og føl deg fresh og sprek resten av dagen 🙂 Når DU gjennomfører treningsøkta er selvfølgelig opp til deg, men sørg for at du rydder plass i kalenderen din til alle 3 øktene. Planlegging er viktig for å få dette gjennomført.

Så, hva sier dere? Henger dere med på dette, vil dere være ivrige tilskuere og heiagjeng eller føler du at du har treningsmotivasjon og rutiner på plass? Jeg er klar for å motivere dere litt ekstra fram mot påske, så kjøper vi oss et STORT påskeegg og koser oss med det i påskesola i påskeferien! Det blir belønning til oss selv etter denne treningsperioden. Jaaa- jeg synes dette var en genial idé og håper mange spreke sjeler hiver seg med.

20140306-193420.jpg
La oss samtidig inspirere andre og hverandre med å ta kule, kreative og energiske bilder av treningsøkta og dele på sosiale medier. Der bruker vi #bondefrkchallenge.

Første treningsøkt kommer allerede senere ikveld, men vi starter ikke sånn skikkelig opp før mandagen. Da får dere servert 3 økter hver uke – helt gratis, tenk på det 😉 lucky bastards!! Noen som gleder seg allerede?

DET gjør jeg ✔️
Nå må jeg ut og piske kveldens siste PT-kunder, så kommer det økt til dere etterpå.
LoveLove

Legg inn en kommentar

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.