Økt 3 uke 1 #bondefrkchallenge

Publisert:

20140315-123234.jpg

God lørdag flotte folk. Så, hva gjør dere idag? Vi har vært ut på tur imellom snøbygene, en bitteliten tur i skogen. Jeg hadde selvfølgelig sett for meg 100% familieidyll med bål, kakao og appelsin. Men odelsgutten surna fullstendig da han måtte ut av traktoren og gå noen meter. Ikke ble det bedre av at bonden hadde parkert traktoren midt i et hoggstfelt som gjorde at han snubla og datt hele tiden. Vi innså nederlaget og kjørte traktor til gutten var blid og spiste appelsin og drakk kakao ved kjøkkenbordet istedet. Hva skjedde med «ut på tur, aldri sur» ? Gleder meg til det skjer 😉

Nå sover odelsgutt, mens bonden har fått på seg kondomdress og stikker ut på ski. Jeg tenker jeg går ut på treningsstudioet og tar meg ei styrkeøkt etterfulgt av denne ukas siste challenge. Og den er som følger:

✔️ 10 burpees med push ups
✔️ 20 sit ups
✔️ planken i 10 sekund

Denne runden skal gjentas 3-4 ganger, avhengig av fysisk form. Husk å press deg selv, høy puls og svette er ikke farlig 😉 Noter gjerne hvor lang tid du brukte.

20140315-123204.jpg

Lykke til med ukas siste challenge og del flere inspirerende bilder under #bondefrkchallenge, det gjør meg så GLAD.

God helg!

Legg inn en kommentar