frustrert rabbel

Publisert:

20140427-202326.jpg

Hei i vårsola! Er den ikke fantastisk IRRITERENDE sånn på kveldstid? Du får den midt i fleisen når du skal lage og spise mat, du ser hvor møkkete vinduene er(vet du hvor mange vinduer det er i ei trønderlån forresten?). Jeg kan såvidt se fjøset fra kjøkkenvinduet og det ligger ca 30 meter unna. Sola gjør at du ser ALT av støv, hår, fingermerker og møkk som har samlet seg inne i huset i hele vinter OG det blir ALT for varmt på loftet til du skal legge deg. Bare du tørker deg på hendene står støvskyen ut av håndduken og sola lyser det opp som om det var et kunstverk. Grrr, jeg kjenner at dette innlegget blir en skikkelig kontrast til det lykkelige innlegget jeg hadde for ei lita uke siden. Går det an liksom, jeg blir litt lei av meg selv når jeg ser hvor fantastisk og lykkelig jeg var da jeg skrev forrige innlegg. «Åh, livet er så bra, jeg blir så lykkelig av sola» – kyss mæ i ræva… Hrmf – jeg har en så dårlig dag idag at jeg blir irritert av meg selv, haha! Det må jeg trekke bittelitt på smilebåndet av ihvertfall. Hormoner, gravide hormoner – jeg har i det minste noe å skylde på.

Det startet nesten med en gang jeg våknet, eller jeg ble vekt. Av en GAL trane som lagde så merkelige lyder at jeg var sikker på at noen ble myrdet ute på åkern. Klokka var ikke halv seks en gang og det var umulig å få sove igjen, det fristet å hente hagla, og jeg vurderte å kaste noen av lysestakene jeg har på soverommet etter den her DRIT-trana. Jeg måtte også dra meg ut av senga for å tisse selvfølgelig. Forbanna gravidblære. Og med en sånn start på dagen var nok standarn for humøret mitt satt. Allerede da jeg kom ned loftstrappa merka bonden at jeg måtte få være litt alene. De(bonden og odelsgutten) så på hverandre og sa å-åå(noe de forresten gjør hver gang jeg kommer ned den trappa, utrolig festlig, bare IKKE idag), så gikk de ut å kjørte traktor. Smart valg.

20140427-201442.jpg

Jeg fikk meg en halvtimes tid alene med frokost og kaffekoppen. Dette er jo egentlig en perfekt måte å jobbe seg tilbake i bedre humør, og det klarte jeg, på sett og vis. Jeg bestemte meg for å ta meg litt sammen, freshe meg litt opp og gå ut å nyte dagen, den var jo fin idag også. Sminke ble lagt, håret satt opp i en festlig hestehale og jeg gikk i klesskapet og fant meg noen freshe og fargeglad treningsklær. Da jeg muntert gikk inn på soverommet hvor jeg har et helspeil(jeg følte meg så fresh og kul at en SELFIE var på sin plass), kjente jeg at denne dagen kanskje kunne bli mye bedre enn den startet. Men et eller annet sted på veien glemte jeg at jeg var gravid, så de klærne jeg fant fram og som så smashing ut på meg for 7 mnd siden….de vel, hva skal jeg si……JEG SÅ UT SOM EI STAPPA PØLSE!!!!!

Hærregud, tightsen var så trang at den ble gjennomsiktig hele veien og den fargeglad singletten gikk såvidt nedenfor navelen. Jeg må slette det bilde fra netthinnen min så fort som mulig, hvis ikke kan jeg bli deprimert. Jeg må slutte å skrive om det også. Uansett, jeg gråt en skvett, fant fram det største jeg har av bukser, tørket tårene og gikk meg en tur i skogen med gutta boys og katten. Der var det heldigvis ingen speil og ingen folk, humøret lettet.

Dagen har humpet videre med forsøk på ei treningsøkt ute på verandaen sammen med en kettlebell og odelsgutten, men jeg måtte gi opp etter 3 minutter. Odelsgutten var ikke enig i at jeg trengte ei treningsøkt så han gjorde alt som sto i sin makt for å forhindre dette. Det klarte han meget bra. Jeg lagde god middag(faktisk), men odelsgutten sa bare æsj før han stakk av. Da stikker han til bæssfar og maser om ostepop. Jeg har videre ingen kommentarer til den hendelsen. Det er nok lurt.

Nå er klokka åtte på kvelden, jeg er fortsatt i dårlig humør og bare gleder meg til sola går ned slik at jeg kan se ut av vinduene og hvertfall late som om jeg bor i et støvfritt hus. Jeg satte meg ned foran datan for å jobbe litt, men har da altså ikke kommet igang med det enda.

Det jeg også tenkte å gjøre var å tipse dere om at Get Inspired har salg på antishake-tights kun idag, men det var en slik tights jeg skvisa meg inn i tidligere. Så som dere sikkert skjønner fikk jeg ikke noen kule bilder av tightsen. Jeg kan uansett anbefale slike tightser om du har rett størrelse 😉 De sitter godt, holder inne der det er nødvendig og du føler deg sprek og fresh når du har de på deg. Dere kan da ta en titt uansett, de har salg kun idag. Klikk dere inn på Get Inspired så finner dere salget!

20140427-202049.jpg
Den gangen jeg var glad i antishake-tightser!

Sånn, nå må jeg jobbe litt for imorgen starter nemlig 6 stykk supermotiverte damer opp med en intensiv treningsperiode på 4 uker. Vi har fokus på styrketrening og fettforbrenning så disse skal jammen meg komme i form til bikinisesongen iår. Det krever god innsats fra de, men også god planlegging fra meg. Jeg skal ikke gå i bikini før neste sommer, det har jeg lært idag 😉

Klem til alle, jeg trenger mange idag…

 

7 responses to “frustrert rabbel

Legg inn en kommentar

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.