frustrert rabbel

Publisert:

20140427-202326.jpg

Hei i vårsola! Er den ikke fantastisk IRRITERENDE sånn på kveldstid? Du får den midt i fleisen når du skal lage og spise mat, du ser hvor møkkete vinduene er(vet du hvor mange vinduer det er i ei trønderlån forresten?). Jeg kan såvidt se fjøset fra kjøkkenvinduet og det ligger ca 30 meter unna. Sola gjør at du ser ALT av støv, hår, fingermerker og møkk som har samlet seg inne i huset i hele vinter OG det blir ALT for varmt på loftet til du skal legge deg. Bare du tørker deg på hendene står støvskyen ut av håndduken og sola lyser det opp som om det var et kunstverk. Grrr, jeg kjenner at dette innlegget blir en skikkelig kontrast til det lykkelige innlegget jeg hadde for ei lita uke siden. Går det an liksom, jeg blir litt lei av meg selv når jeg ser hvor fantastisk og lykkelig jeg var da jeg skrev forrige innlegg. «Åh, livet er så bra, jeg blir så lykkelig av sola» – kyss mæ i ræva… Hrmf – jeg har en så dårlig dag idag at jeg blir irritert av meg selv, haha! Det må jeg trekke bittelitt på smilebåndet av ihvertfall. Hormoner, gravide hormoner – jeg har i det minste noe å skylde på.

Det startet nesten med en gang jeg våknet, eller jeg ble vekt. Av en GAL trane som lagde så merkelige lyder at jeg var sikker på at noen ble myrdet ute på åkern. Klokka var ikke halv seks en gang og det var umulig å få sove igjen, det fristet å hente hagla, og jeg vurderte å kaste noen av lysestakene jeg har på soverommet etter den her DRIT-trana. Jeg måtte også dra meg ut av senga for å tisse selvfølgelig. Forbanna gravidblære. Og med en sånn start på dagen var nok standarn for humøret mitt satt. Allerede da jeg kom ned loftstrappa merka bonden at jeg måtte få være litt alene. De(bonden og odelsgutten) så på hverandre og sa å-åå(noe de forresten gjør hver gang jeg kommer ned den trappa, utrolig festlig, bare IKKE idag), så gikk de ut å kjørte traktor. Smart valg.

20140427-201442.jpg

Jeg fikk meg en halvtimes tid alene med frokost og kaffekoppen. Dette er jo egentlig en perfekt måte å jobbe seg tilbake i bedre humør, og det klarte jeg, på sett og vis. Jeg bestemte meg for å ta meg litt sammen, freshe meg litt opp og gå ut å nyte dagen, den var jo fin idag også. Sminke ble lagt, håret satt opp i en festlig hestehale og jeg gikk i klesskapet og fant meg noen freshe og fargeglad treningsklær. Da jeg muntert gikk inn på soverommet hvor jeg har et helspeil(jeg følte meg så fresh og kul at en SELFIE var på sin plass), kjente jeg at denne dagen kanskje kunne bli mye bedre enn den startet. Men et eller annet sted på veien glemte jeg at jeg var gravid, så de klærne jeg fant fram og som så smashing ut på meg for 7 mnd siden….de vel, hva skal jeg si……JEG SÅ UT SOM EI STAPPA PØLSE!!!!!

Hærregud, tightsen var så trang at den ble gjennomsiktig hele veien og den fargeglad singletten gikk såvidt nedenfor navelen. Jeg må slette det bilde fra netthinnen min så fort som mulig, hvis ikke kan jeg bli deprimert. Jeg må slutte å skrive om det også. Uansett, jeg gråt en skvett, fant fram det største jeg har av bukser, tørket tårene og gikk meg en tur i skogen med gutta boys og katten. Der var det heldigvis ingen speil og ingen folk, humøret lettet.

Dagen har humpet videre med forsøk på ei treningsøkt ute på verandaen sammen med en kettlebell og odelsgutten, men jeg måtte gi opp etter 3 minutter. Odelsgutten var ikke enig i at jeg trengte ei treningsøkt så han gjorde alt som sto i sin makt for å forhindre dette. Det klarte han meget bra. Jeg lagde god middag(faktisk), men odelsgutten sa bare æsj før han stakk av. Da stikker han til bæssfar og maser om ostepop. Jeg har videre ingen kommentarer til den hendelsen. Det er nok lurt.

Nå er klokka åtte på kvelden, jeg er fortsatt i dårlig humør og bare gleder meg til sola går ned slik at jeg kan se ut av vinduene og hvertfall late som om jeg bor i et støvfritt hus. Jeg satte meg ned foran datan for å jobbe litt, men har da altså ikke kommet igang med det enda.

Det jeg også tenkte å gjøre var å tipse dere om at Get Inspired har salg på antishake-tights kun idag, men det var en slik tights jeg skvisa meg inn i tidligere. Så som dere sikkert skjønner fikk jeg ikke noen kule bilder av tightsen. Jeg kan uansett anbefale slike tightser om du har rett størrelse 😉 De sitter godt, holder inne der det er nødvendig og du føler deg sprek og fresh når du har de på deg. Dere kan da ta en titt uansett, de har salg kun idag. Klikk dere inn på Get Inspired så finner dere salget!

20140427-202049.jpg
Den gangen jeg var glad i antishake-tightser!

Sånn, nå må jeg jobbe litt for imorgen starter nemlig 6 stykk supermotiverte damer opp med en intensiv treningsperiode på 4 uker. Vi har fokus på styrketrening og fettforbrenning så disse skal jammen meg komme i form til bikinisesongen iår. Det krever god innsats fra de, men også god planlegging fra meg. Jeg skal ikke gå i bikini før neste sommer, det har jeg lært idag 😉

Klem til alle, jeg trenger mange idag…

 

7 responses to “frustrert rabbel

Legg inn en kommentar