Monday Bliss

Publisert:

God mandag fine folk! Håper dere har fått en fin start på uka og er ladet med energi og godt humør etter helgen. Jeg våkna uthvilt og full av energi kl halv sju og fikk et et lite fem-minutt alene på badet før odelsgutten var våken og skikkelig klar for action. Det merkes at han nærmer seg to år, gud for en energi disse barna har, helt fantastisk. Idag har ikke vært en blå mandag her i gården og det gjør så godt når alle våkner uthvilt og G L A D og er klar for ei ny travel uke.

Så langt har dette vært en meget effektiv mandag. Jeg starta med 50 BURPEES og det var faktisk veldig godt idag og selvfølgelig tungt. Melkesyra kommer mye fortere nå når jeg er kommet et stykke ut i svangerskapet og da blir det bom stopp noen ganger, men med mange pauser gjennomførte jeg hele challengen. Det blir også ekstra tungt når jeg må holde kroppen oppe og ikke kan «lande» på magen med et brak som ofte skjer på burpees nr 20 og oppover 😉 Nå legger jeg altså burpees på hylla i noen måneder og tar de fram når jeg starter opptreninga etter endt svangerskap. Verdens beste øvelse må jo inn i treningsprogrammet så fort som mulig igjen. Jeg gleder meg faktisk!
20140407-111607.jpg

Det jeg bestandig bruker mandagene til er å planlegge middager for resten av uka, jeg går over fryser og kjøkkenskap og skriver det opp på ei «middagstavle» vi har på kjøkkenet. Det er så genialt og lettvint når du vet hva du skal ordne til middag hver eneste dag. Det er billigere og jeg er overbevisst om at vi spiser mye sunnere på denne måten. Vi unngår kjappe løsninger som pølse og potetstappe som bonden har en tendens å lage til når vi ikke har planlagt noe middag.

20140407-110835.jpg

KinesCorner, en superkoslig og tiltalende interiørbutikk i Namsos har akkurat åpnet nettbutikk og her kan du få kjøpt en slik «middagstavle». Jeg anbefaler på det varmeste. Praktisk og dekorativt. Samtidig som jeg planlegger middager så planlegger jeg min jobb- og treningsuke og skriver opp alle møter og andre ting vi skal på. Full oversikt og ro i sinnet. Sånn liker jeg det.
20140407-110829.jpg
20140407-110823.jpg

Nei, nå må jeg fortsette min produktive dag på kontoret før jeg og bonden skal ha MOT-trening på ungdomsskolen og jeg skal ha timer på StallSporten. Har jeg nevnt at jeg digger å være selvstendig næringsdrivende og få styre mine arbeidsdager helt selv? Vel, jeg må få si det igjen – jeg D I G G E R min jobb!

Ønsker dere en flott søndag, nyt livet, nyt dagen og fokuser på det som er positivt! Varme klemmer fra Bondefrk´a som er på topp idag 😉

Legg inn en kommentar