Monday Bliss

Publisert:

God mandag fine folk! Håper dere har fått en fin start på uka og er ladet med energi og godt humør etter helgen. Jeg våkna uthvilt og full av energi kl halv sju og fikk et et lite fem-minutt alene på badet før odelsgutten var våken og skikkelig klar for action. Det merkes at han nærmer seg to år, gud for en energi disse barna har, helt fantastisk. Idag har ikke vært en blå mandag her i gården og det gjør så godt når alle våkner uthvilt og G L A D og er klar for ei ny travel uke.

Så langt har dette vært en meget effektiv mandag. Jeg starta med 50 BURPEES og det var faktisk veldig godt idag og selvfølgelig tungt. Melkesyra kommer mye fortere nå når jeg er kommet et stykke ut i svangerskapet og da blir det bom stopp noen ganger, men med mange pauser gjennomførte jeg hele challengen. Det blir også ekstra tungt når jeg må holde kroppen oppe og ikke kan «lande» på magen med et brak som ofte skjer på burpees nr 20 og oppover 😉 Nå legger jeg altså burpees på hylla i noen måneder og tar de fram når jeg starter opptreninga etter endt svangerskap. Verdens beste øvelse må jo inn i treningsprogrammet så fort som mulig igjen. Jeg gleder meg faktisk!
20140407-111607.jpg

Det jeg bestandig bruker mandagene til er å planlegge middager for resten av uka, jeg går over fryser og kjøkkenskap og skriver det opp på ei «middagstavle» vi har på kjøkkenet. Det er så genialt og lettvint når du vet hva du skal ordne til middag hver eneste dag. Det er billigere og jeg er overbevisst om at vi spiser mye sunnere på denne måten. Vi unngår kjappe løsninger som pølse og potetstappe som bonden har en tendens å lage til når vi ikke har planlagt noe middag.

20140407-110835.jpg

KinesCorner, en superkoslig og tiltalende interiørbutikk i Namsos har akkurat åpnet nettbutikk og her kan du få kjøpt en slik «middagstavle». Jeg anbefaler på det varmeste. Praktisk og dekorativt. Samtidig som jeg planlegger middager så planlegger jeg min jobb- og treningsuke og skriver opp alle møter og andre ting vi skal på. Full oversikt og ro i sinnet. Sånn liker jeg det.
20140407-110829.jpg
20140407-110823.jpg

Nei, nå må jeg fortsette min produktive dag på kontoret før jeg og bonden skal ha MOT-trening på ungdomsskolen og jeg skal ha timer på StallSporten. Har jeg nevnt at jeg digger å være selvstendig næringsdrivende og få styre mine arbeidsdager helt selv? Vel, jeg må få si det igjen – jeg D I G G E R min jobb!

Ønsker dere en flott søndag, nyt livet, nyt dagen og fokuser på det som er positivt! Varme klemmer fra Bondefrk´a som er på topp idag 😉

Legg inn en kommentar

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.