Repeat

Publisert:

H E I dere fine mennesker! Dere vet at vi nærmer oss påske med stormskritt? Jeg begynner å bli litt stressa, for det er så utrolig mye jeg tenkte å ha ferdig før påske. Jeg tar for tiden to forskjellige kurs som krever mye arbeid, tenking og skriving og mye av oppgavene skal være ferdig til påske. Regnskap, selvangivelse og annet kontorarbeid ønsker jeg å ha ferdig til påske, samt at jeg planlegger å starte nye PT-grupper rett over påskeferien og dette må jeg planlegge og reklamere litt for. Phu, her er det bare å henge i, heldigvis styrer jeg arbeidsdagen selv og kan jobbe til langt på natt om det er nødvendig 😉 Jeg liker det, jeg ELSKER å få jobbe med akkurat det jeg gjør og da er arbeidslysten like stor uansett når på døgnet jeg må jobbe! Jeg jobber jo med hobbyen min. Anbefaler alle å gjøre det, faktisk!

Men dere, meningen med dette innlegget var ikke å babble ivei, jeg skal jo gi dere morgendagens challenge. Husker dere magesyreøkta vi kjørte for en stund siden. Den er altså G E N I A L, den også. Jeg gidder jo ikke å lage treningsøkter som ikke er det 😉 Uansett, vi skal kjøre denne økta igjen og nå skal vi bruke kortere tid en sist. Okei, er dere klare? Det er så viktig å utfordre seg selv og presse seg skikkelig hardt på noen treningsøkter. Det gjør oss sterkere i både kropp og sinn. Magesyreøkta finner dere her, og L Y K K E til.

Jeg gleder meg til å ta fatt på challengen imorgen før frokost og en lang arbeidsdag. Det gir meg så mye energi ✔️

20140403-225651.jpg

Legg inn en kommentar