Skikkelig Challenge

Publisert:

Dere, nå har jeg mekket en råtass av ei treningsøkt til dere. Denne er skikkelig tung og selvfølgelig meget diggbar! Vi skal kjøre 4 intervaller a 2 minutter hver. Vi deler inn de 2 minuttene slik at vi jobber i 50 sekund og hviler i 10 sekund. Bruk ei stoppeklokke eller still inn din Gymboss som vist på bildet her. Øvelsene vi skal gjøre er som følger:

1. Høye kneløft( jeg mener SKIKKELIG høye)
2. Knebøy med hopp
3. Burpees
4. Hopputfall

Altså 2 minutter på hver av disse øvelsene hvor du jobber i 50 sekund, hviler i 10 sekund, jobber i 50 sekund og hviler i 10 sekund. Vips – så er 2 minutter gått! Ta deg to minutters skikkelig pause mellom hver intervall.

Denne økta vil gi deg god kondisjon, stramme lår og mye energi! Jeg gjør den imorgen tidlig, hva med dere??

Legg inn en kommentar