fiskesuppe

Publisert:
20140501-214452.jpg
Blomster som odelsgutten plukka hos naboen, ops!

Hei alle dere! Har dere hatt en rolig 1. mai, gått i tog eller fått gjort unna litt forefallende i hjemmet? Jeg har gått i tog, etter odelsgutten, som har gått etter bonden når han har forberedt seg til våroinna. Røring i gjødsellageret, reparering av gjødselsspreder og skitskraping i fjøset. En skikkelig møkkadag 😉

20140501-214445.jpg
Gutta kontrollerer kanskje verdens fineste melk.

Utenom dette toget har jeg gjort lite, bortsett fra å mekke sammen en deilig fiskesuppe. Skikkelig hjemmelaget, skikkelig enkelt og skikkelig sunt. Jeg er så flink(jeg skryter av meg selv, for da tror jeg på skrytet). 😉

Dere må prøve denne suppa, den ble rik på smak og ferdig på ca et kvarter. DIGG, altså!

Fiskesuppe 4 personer

4-5 seifileter
400 gram kokosmelk
4 dl vann
2-3 ts soyasaus
1 ts currypasta(kan også bruke chilipasta eller annet spicy krydder)
2 fedd hvitløk
2 sjalottløk
2-3 gulrot

Fremgangsmåte
Kok opp kokosmelk og vann med finhakket hvitløk, currypasta og soyasaus. Ha i sjalottløk, gulrot og sei og la det trekke til fisken er ferdig. Smak til med pepper og evt mer soyasaus. Jeg raspet en liten klump med ingefær over suppa rett før jeg serverte. Nydelig godt 🙂

20140501-214504.jpg

20140501-214458.jpg

 

Mamma og pappa er på besøk og jeg fikk mamma til å lage grove spelt- og rughorn. Oppskriften skal dere selvfølgelig få om ikke lenge. De passet PERFEKT til fiskesuppa idag. Ønsker dere en fin kveld videre.

1. mai folkens, det nærmer seg sommer og nå snør det noe vanvittig her på Høylandet! Vi får satse på bedre vårfølelse imorgen.

LoveLove

2 responses to “fiskesuppe

Legg inn en kommentar