Kjapp pizza

Publisert:

20140522-140140.jpg

Denne var skikkelig god og ble kveldsmaten min tidligere i uka! Bunnen lagde jeg utifra denne oppskriften jeg fant inne hos fitnessbloggen og til fyll brukte jeg det jeg hadde stående i kjøleskapet. Kjapt, godt og akkurat passelig mengde til en bonde og ei gravid Bondefrøken.

Bunn:
✔️ 2 egg
✔️ 50 gram havregryn
✔️1 ts bakepulver
✔️ 100 gram havremel
✔️ litt hvitløkspulver
✔️ 1-2 dl vann

 

Bland disse ingrediensene sammen og smør massen utover på et bakepapir. Stekes midt i ovnen på 200 grader i 10-15 minutt. Ta bunnen ut av ovnen og ha på ønsket fyll. Jeg brukte tomatpurre, mozarella, biff, tomater og fersk basilikum. Hiv pizzaen inn i ovnen igjen og stek til osten er smeltet.

Nå skal jeg reise meg rolig fra godstolen foran macen, gå rolig til kjøkkenet og rolig lage grove pizzasnurrer til gutta mine som er ute og kjører traktor. Sånn går no dagan… Holder blodtrykket nede.

Lovelove fra meg ✔️

Legg inn en kommentar