Klestips til de med kul på magen

Publisert:

//Affiliate links

Som dere sikkert har fått med dere så må jeg ta det med ro fremover mot fødselen. Blodtrykket mitt er for høyt og nå har jeg også fått medisiner for å holde det nede. Jeg bruker nå dagene til å slappe av, lese, lage og dokumentere mye god mat som jeg skal dele med dere og selvfølgelig ser jeg VELDIG frem til å kunne bruke kroppen akkurat slik som jeg vil igjen. Jeg skal absolutt ikke klage, de første 7 mnd av svangerskapet har gått meget smertefritt for seg og jeg har fått trenet akkurat som før med noen få tilpasninger etterhvert som magen har blitt større.

Det har kommet en del spørsmål angående treningsklær for gravide den siste tiden og jeg tenkte jeg kunne tipse og anbefale litt i et eget innlegg her. Personlig liker jeg ikke å kjøpe inn en haug med klær som jeg kun kan bruke de månedene jeg går gravid, jeg liker heller å finne klær som er behagelige å trene i både med og uten mage og klær som jeg kan bruke etter endt graviditet. Behagelige bukser og tightser, tøyelige singletter og romslige T-skjorter med kul print fungerer meget bra til en gravid kropp.

Da jeg skulle gå gjennom bildesamlingen for å finne bilder fra treningen min de siste månedene ble jeg litt skuffet – jeg har tatt alt for få bilder – en kan jo ALDRI ha nok bilder. Det må jeg altså huske på. Fikk uansett samlet et lite knippe bilder og jeg fant også ut at de aller fleste av mine klær er kjøpt hos X-life.no eller Get Inspired det er jo så enkelt å få det rett hjem på døra.

20140523-132601.jpg

Lysegrå baggybukse fra Better Bodies selger de hos X-life.no der har de også mange flere behagelige bukser som IKKE strammer over magen eller rumpa(som den grå tightsen med print-kjempegod). Den mørkegrå buksa dere ser på bildene er en absolutt favoritt, jeg husker ikke hvor den er kjøpt men ser de har mye lignende på X-life.no.

20140523-155234.jpg

Jeg plukket også frem et favorittantrekk som jeg har brukt mye. Logotights fra NIKE, denne er superbehagelig og veldig kul, koster kun 199,- hos Get Inspired akkurat nå. SportsBH fra KariTraa i knæsje farger får du også hos Get Inspired, mens de megakule skoene og Adidassingletten er kjøpt hos X-life.no. Disse singletene er perfekt for kulemager, de er romslige men med et fint snitt og de er lange nok.

Alle disse klærne har jeg tenkt å bruke etter fødselen også så det er absolutt ingenting i veien for å kjøpe «vanlige» treningsklær til en gravid kropp.

Jeg har forresten hørt rykter om at det er MYE salg hos X-life.no i helga, så jeg må nok ha meg en shopperunde og fylle opp treningsklesskapet til sensommeren 😉

Legg inn en kommentar

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.