Klestips til de med kul på magen

Publisert:

//Affiliate links

Som dere sikkert har fått med dere så må jeg ta det med ro fremover mot fødselen. Blodtrykket mitt er for høyt og nå har jeg også fått medisiner for å holde det nede. Jeg bruker nå dagene til å slappe av, lese, lage og dokumentere mye god mat som jeg skal dele med dere og selvfølgelig ser jeg VELDIG frem til å kunne bruke kroppen akkurat slik som jeg vil igjen. Jeg skal absolutt ikke klage, de første 7 mnd av svangerskapet har gått meget smertefritt for seg og jeg har fått trenet akkurat som før med noen få tilpasninger etterhvert som magen har blitt større.

Det har kommet en del spørsmål angående treningsklær for gravide den siste tiden og jeg tenkte jeg kunne tipse og anbefale litt i et eget innlegg her. Personlig liker jeg ikke å kjøpe inn en haug med klær som jeg kun kan bruke de månedene jeg går gravid, jeg liker heller å finne klær som er behagelige å trene i både med og uten mage og klær som jeg kan bruke etter endt graviditet. Behagelige bukser og tightser, tøyelige singletter og romslige T-skjorter med kul print fungerer meget bra til en gravid kropp.

Da jeg skulle gå gjennom bildesamlingen for å finne bilder fra treningen min de siste månedene ble jeg litt skuffet – jeg har tatt alt for få bilder – en kan jo ALDRI ha nok bilder. Det må jeg altså huske på. Fikk uansett samlet et lite knippe bilder og jeg fant også ut at de aller fleste av mine klær er kjøpt hos X-life.no eller Get Inspired det er jo så enkelt å få det rett hjem på døra.

20140523-132601.jpg

Lysegrå baggybukse fra Better Bodies selger de hos X-life.no der har de også mange flere behagelige bukser som IKKE strammer over magen eller rumpa(som den grå tightsen med print-kjempegod). Den mørkegrå buksa dere ser på bildene er en absolutt favoritt, jeg husker ikke hvor den er kjøpt men ser de har mye lignende på X-life.no.

20140523-155234.jpg

Jeg plukket også frem et favorittantrekk som jeg har brukt mye. Logotights fra NIKE, denne er superbehagelig og veldig kul, koster kun 199,- hos Get Inspired akkurat nå. SportsBH fra KariTraa i knæsje farger får du også hos Get Inspired, mens de megakule skoene og Adidassingletten er kjøpt hos X-life.no. Disse singletene er perfekt for kulemager, de er romslige men med et fint snitt og de er lange nok.

Alle disse klærne har jeg tenkt å bruke etter fødselen også så det er absolutt ingenting i veien for å kjøpe «vanlige» treningsklær til en gravid kropp.

Jeg har forresten hørt rykter om at det er MYE salg hos X-life.no i helga, så jeg må nok ha meg en shopperunde og fylle opp treningsklesskapet til sensommeren 😉

Legg inn en kommentar