Nachosfest vol. 2

Publisert:

Siden det er lørdag og typisk lørdagsmat er taco eller nachos eller annet digg så tenkte jeg å dele en fantastisk god krydderblanding med dere. Det er ofte veldig lettvint å ty til ferdigposer, men disse inneholder mye salt og hjemmelaget smaker SÅ mye bedre. Og en ting til, det blir mye billigere å lage selv også, smart altså.

Dette er ofte slik jeg gjør det, jeg lager bestandig på slump og smaker meg frem til et perfekt sluttresultat.

Hjemmelaget tacokrydder

✔️Spisskummin
✔️ Nykvernet pepper
✔️ Paprika
✔️ Hvitløkspulver
✔️ Chilipulver
✔️ 1 dæsj ketchup eller tomatpurre
✔️ Litt vann for å koke krydderet sammen med kjøttet

Stek kjøttet først, deretter hiver du oppi ingrediensene og lar det putre minst 10 minutter. Smak til med mer krydder tilslutt. Dette bruker jeg når jeg lager taco eller nachos. Enda bedre blir det om du bruker fersk chili og hvitløk. Mmmmm, smakseksplosjon i munnen.

20140524-110254.jpg

Guacamole, salsa og små deilige nachoschips med karbonadedeig, hjemmelaget krydderblanding og ost. Nydelig helgekos.

20140524-132549.jpg

20140524-132542.jpg

 

Ønsker dere en fin helg videre.

Klem i fleng <3

Legg inn en kommentar