Overstått

Publisert:

20140530-125437.jpg

Bursdagsfeiring vel overstått og jeg klarte å ta det med ro selv om jeg elsker å feire! Mamma hadde bakt flere kaker, bonden fiksa deilig grillmat til middag og jeg fikk bare nyte 30 årsdagen min i strålende sol med flagget til TOPPS! Nydelig dag med mine nærmeste som hadde anledning til å komme. Super dag og jeg tror jeg skal takle 30 åra sånn rimelig greit 😉 og til neste sommer planlegger jeg å ha STOR feiring med alle jeg kjenner!

Sola skinner HØYT på himmelen idag også så jeg tenker jeg setter meg ut i skyggen og funderer litt over livet. Men først vil jeg selvfølgelig komme med et aldri så lite tips i sommervarmen. Tidligere denne uka kom fineste Katarina med bursdagskake til meg. Hun hadde laget en deilig og sunnere browniessjokoladekake som smakte HELT nydelig. Vi spiste opp denne samme kvelden som en dessert til kveldsmaten. Kaka inneholdt både banan, avokado og søtpotet og det synes jeg er innafor å spise sånn midt i uka 😉 Sjekk ut bloggen hennes her for oppskrift og andre tips og triks. Det er hun som styrer showet på treningsstudioet mitt nå når jeg er sykmeldt og også til høsten når jeg skal ha litt permisjon, hun er helt fantastisk den dama. Er så glad for at jeg har fått «kapret» henne til å jobbe for meg!

Så kan jeg også tipse om en enkel, frisk og god kveldsmat som vi spiser mye nå når det er så varmt. Odelsgutten liker denne kjempegodt og får det til kveldsmat så ofte han vil! Jeg liker å dandere maten fint slik at jeg kan ta freshe bilder, men jeg må innrømme at det ikke bestandig fungerer like greit å spise disse kreasjonene mine. Hvertfall ikke for en toåring. Menmen, da heller jeg det bare oppi en annen skål etterpå så får dere bli inspirert av bildene, mens odelsgutten får nyte maten på sin måte 😉

Det eneste du trenger til denne er friske bær, havregryn og melk. Legg ønsket mengde av hver ingrediens lagvis i et glass (eller bare hiv alt i ei skål). La blandingen stå en stund i kjøleskap slik at havregryna blir myke og enkle å spise.

20140528-085046.jpg

20140528-085102.jpg

20140528-085051.jpg

20140528-085056.jpg

20140528-085107.jpg

 

Ønsker alle en deilig dag og herlig langhelg. Ta sykkelen og føttene fatt og bruk naturen til helgas trimturer! Det er så deilig og gir så mye energi <3

Klemmer i haug fra 30åringen..

Legg inn en kommentar

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.