Overstått

Publisert:

20140530-125437.jpg

Bursdagsfeiring vel overstått og jeg klarte å ta det med ro selv om jeg elsker å feire! Mamma hadde bakt flere kaker, bonden fiksa deilig grillmat til middag og jeg fikk bare nyte 30 årsdagen min i strålende sol med flagget til TOPPS! Nydelig dag med mine nærmeste som hadde anledning til å komme. Super dag og jeg tror jeg skal takle 30 åra sånn rimelig greit 😉 og til neste sommer planlegger jeg å ha STOR feiring med alle jeg kjenner!

Sola skinner HØYT på himmelen idag også så jeg tenker jeg setter meg ut i skyggen og funderer litt over livet. Men først vil jeg selvfølgelig komme med et aldri så lite tips i sommervarmen. Tidligere denne uka kom fineste Katarina med bursdagskake til meg. Hun hadde laget en deilig og sunnere browniessjokoladekake som smakte HELT nydelig. Vi spiste opp denne samme kvelden som en dessert til kveldsmaten. Kaka inneholdt både banan, avokado og søtpotet og det synes jeg er innafor å spise sånn midt i uka 😉 Sjekk ut bloggen hennes her for oppskrift og andre tips og triks. Det er hun som styrer showet på treningsstudioet mitt nå når jeg er sykmeldt og også til høsten når jeg skal ha litt permisjon, hun er helt fantastisk den dama. Er så glad for at jeg har fått «kapret» henne til å jobbe for meg!

Så kan jeg også tipse om en enkel, frisk og god kveldsmat som vi spiser mye nå når det er så varmt. Odelsgutten liker denne kjempegodt og får det til kveldsmat så ofte han vil! Jeg liker å dandere maten fint slik at jeg kan ta freshe bilder, men jeg må innrømme at det ikke bestandig fungerer like greit å spise disse kreasjonene mine. Hvertfall ikke for en toåring. Menmen, da heller jeg det bare oppi en annen skål etterpå så får dere bli inspirert av bildene, mens odelsgutten får nyte maten på sin måte 😉

Det eneste du trenger til denne er friske bær, havregryn og melk. Legg ønsket mengde av hver ingrediens lagvis i et glass (eller bare hiv alt i ei skål). La blandingen stå en stund i kjøleskap slik at havregryna blir myke og enkle å spise.

20140528-085046.jpg

20140528-085102.jpg

20140528-085051.jpg

20140528-085056.jpg

20140528-085107.jpg

 

Ønsker alle en deilig dag og herlig langhelg. Ta sykkelen og føttene fatt og bruk naturen til helgas trimturer! Det er så deilig og gir så mye energi <3

Klemmer i haug fra 30åringen..

Legg inn en kommentar