DIY lasagne

Publisert:

20140612-212312-76992610.jpg

20140612-212313-76993380.jpg

Jeg bokstavelig talt heiv sammen lasagne idag. Det gikk kjempefort og ble utrolig godt. No more ferdiglasagnepakker her i gården fra nå av! Jeg tenkte ikke at dette skulle bli en fulltreffer så jeg skrev ikke ned eksakte mål, men kan gi dere en liten sånn-cirka-oppskrift og fremgangsmåte uansett.

Jeg brukte:
2 bokser hakkede tomater, en med basilikum og en med hvitløk og oregano, litt hakket hvitløk, halv hakket løk, 1 pakke karbonadeig, lasagneplater fra nederst i kjøkkenskuffa(sikkert styggamle, men gode var de) , litt revet hvitost.

Først brasa jeg løk og hvitløk i litt olje i en kjele, deretter hadde jeg oppi boksene med hakkede tomater. Dette fikk stå å putre i hvertfall 1 1/2time før jeg stekte karbonadedeig og blanda oppi sammen med pepper, paprikapulver og bittelitt sukker(for å runde av smaken). Så la jeg dette lagvis med lasagneplater i ei ildfast form, strødde på ost og stekte i ovnen på 200grader i 30minutt.

Jeg tenkte jeg hadde laga til så mye at vi kunne ha middag i to dager, men det ble tomt, helt tomt. Jeg tror toåringen spiste mere enn meg! Fulltreffer med andre ord – anbefaler alle å prøve.

Legg inn en kommentar