Fiskegrateng

Publisert:

20140603-125147.jpg

Nå har jeg prøvd og feilet med denne oppskrifta minst fire ganger og E N D E L I G fikk jeg det til slik som jeg hadde sett for meg. Jeg fikk til to forskjellige varianter hvor begge ble mer enn godkjent av resten av familien. Dette er så lettvint å lage til f.eks om morgenen og bare hive det inn i ovnen når det nærmer seg middagstider. Spesielt lettvint nå når det er så varmt og fint vær, da kan vi nyte sola mens vi venter på at middagen lager seg selv! Jeg har også delt denne oppskrifta med VGvektklubb – ta en titt da vel 🙂

Du trenger:
1 blomkål
5 dl melk (jeg brukte ekstra lett)
4 egg
3-4 seifileter eller 4 fiskekaker med mye fisk
200 gram grov pasta(veies ukokt)
100 gram revet hvitost(lett type)

20140603-124154.jpg

Kok pasta som anvist på pakken, kutt opp blomkål og fisk. Visp egg og melk sammen og ha oppi salt, pepper og hvitløkspulver etter smak. Legg blomkål, kokt pasta og fisk i en ildfast form og hell over blandingen med egg og melk. Rør litt rundt slik at ingrediensene fordeler seg litt. Strø på ost og stek midt i ovnen på 200 grader i 40 minutt, bruk gjerne varmluft.

Forslag til tilbehør: enkel råkostsalat av raspet gulrot, eller en annen variant: rasp 3 gulrøtter og 2 epler, bland sammen og skvis en lime over. Nydelig godt!

20140603-125239.jpg

Legg inn en kommentar