my workout

Publisert:

I vinter og vår har jeg fått være så heldig å få jobbet med en kul gjeng i Trondheim med et veldig kult konsept. Jeg har vært flere turer til Trondheim og spilt inn treningsvideoer som skal brukes til en norsk nettside som viser effektiv treningsinstruksjon for hjemme, ute, treningssenter, reise og på jobb. Nettsiden er plattformuavhengig og utvikles i samarbeid med NTNU, Forskningsrådet og Innovasjon Norge. Foreløpig har jeg spilt inn videoer med trening for gravide, seniorer og bittelitt dansetrening. Noen av mine lesere som har vært med meg på PartyPuls?? Den er selvfølgelig spilt inn og nå kan DU være med på den tima igjen! Øktene jeg har laget til så langt er i god Bondefrøkenånd, altså de er kjappe, gøyale og effektive og du trenger ikke å være på tjukka eller senior for å prøve ut mine økter. De er fantastisk effektive og gøyale om du har 15-20minutter til overs og litt plass på stua di!

6

I løpet av de neste årene skal Myworkout spesialutvikle 5 moduler for å dekke befolkningens mange ulike behov på hver sin unike måte. Første modul (Modul 1) består av trening for folk flest, og vil i begynnelsen være basert på effektiv trening som kan gjøres mest mulig etter kundens premisser. Vi har et motto som sier «Hva du vil, når du vil og hvor du vil». Men det viktigste er at treningen skal være effektiv og god, at nettsiden skal være enkel å bruke, og det skal være økonomisk gunstig for brukeren. Dette er FULLSTENDIG i min ånd(Helse til folket) og jeg er så heldig å få være med på dette helt fra oppstarten av og jeg og grunderen bak dette konseptet har massevis av planer og ideer for tiden fremover. Det blir så utrolig GØY!!

Myworkout.no koster kun kr 39,- pr mnd. Det er ingen bindingstid eller innmeldingsavgift og som medlem får du tilgang til alle videoer og kan benytte deg av alle funksjoner og tjenester. Så er du som meg, gravid og lyst til å prøve god og tilpasset trening for magen? Sjekk det ut da vel, det eneste du risikerer er 39 kroner. Husk INGEN innmeldingsavgift eller bindingstid. Siden er altså myworkout.no

15my_workout24

Det er også flere instruktører som har spilt inn videoer og du kan få prøvd både yoga, step, aerobic, icross, kettlebell, utetrening og spinning for å nevne noe.

14
Såå, ta en titt på Myworkout og se om det er noe for deg, jeg synes hvertfall det har vært kjempekult å få spilt inn videoer slik at DU kan få trene med MEG hjemme hos DEG 😉 Eller ute, eller på ferie – for dette opplegget fungerer på både mobil og nettbrett! Awesome 😉

Ønsker dere en fin kveld videre

Legg inn en kommentar