my workout

Publisert:

I vinter og vår har jeg fått være så heldig å få jobbet med en kul gjeng i Trondheim med et veldig kult konsept. Jeg har vært flere turer til Trondheim og spilt inn treningsvideoer som skal brukes til en norsk nettside som viser effektiv treningsinstruksjon for hjemme, ute, treningssenter, reise og på jobb. Nettsiden er plattformuavhengig og utvikles i samarbeid med NTNU, Forskningsrådet og Innovasjon Norge. Foreløpig har jeg spilt inn videoer med trening for gravide, seniorer og bittelitt dansetrening. Noen av mine lesere som har vært med meg på PartyPuls?? Den er selvfølgelig spilt inn og nå kan DU være med på den tima igjen! Øktene jeg har laget til så langt er i god Bondefrøkenånd, altså de er kjappe, gøyale og effektive og du trenger ikke å være på tjukka eller senior for å prøve ut mine økter. De er fantastisk effektive og gøyale om du har 15-20minutter til overs og litt plass på stua di!

6

I løpet av de neste årene skal Myworkout spesialutvikle 5 moduler for å dekke befolkningens mange ulike behov på hver sin unike måte. Første modul (Modul 1) består av trening for folk flest, og vil i begynnelsen være basert på effektiv trening som kan gjøres mest mulig etter kundens premisser. Vi har et motto som sier «Hva du vil, når du vil og hvor du vil». Men det viktigste er at treningen skal være effektiv og god, at nettsiden skal være enkel å bruke, og det skal være økonomisk gunstig for brukeren. Dette er FULLSTENDIG i min ånd(Helse til folket) og jeg er så heldig å få være med på dette helt fra oppstarten av og jeg og grunderen bak dette konseptet har massevis av planer og ideer for tiden fremover. Det blir så utrolig GØY!!

Myworkout.no koster kun kr 39,- pr mnd. Det er ingen bindingstid eller innmeldingsavgift og som medlem får du tilgang til alle videoer og kan benytte deg av alle funksjoner og tjenester. Så er du som meg, gravid og lyst til å prøve god og tilpasset trening for magen? Sjekk det ut da vel, det eneste du risikerer er 39 kroner. Husk INGEN innmeldingsavgift eller bindingstid. Siden er altså myworkout.no

15my_workout24

Det er også flere instruktører som har spilt inn videoer og du kan få prøvd både yoga, step, aerobic, icross, kettlebell, utetrening og spinning for å nevne noe.

14
Såå, ta en titt på Myworkout og se om det er noe for deg, jeg synes hvertfall det har vært kjempekult å få spilt inn videoer slik at DU kan få trene med MEG hjemme hos DEG 😉 Eller ute, eller på ferie – for dette opplegget fungerer på både mobil og nettbrett! Awesome 😉

Ønsker dere en fin kveld videre

Legg inn en kommentar

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.