Elgjakt

Publisert:

20131022-123155.jpg

Årets elgjakt er igang og også årets «eta-tu-frysarn»prosjekt. Vi har snart klart å pløye oss gjennom fjorårets brunstokse og er klar for ny ladning med deilig elgkjøtt. Jeg krysser fingre og tær for at det ikke blir en okse i full brunst igjen, for jeg har smakt bedre elgkjøtt enn det vi har nå. Heldigvis, langt nede og godt gjemt i fryseren fant jeg litt elghakk fra 2012, uten smak av kåt okse Jeg har eksperimentert meg frem til noen gode retter som kanskje flere vil prøve. Først ut: RISOTTO av elghakk.

ønsket mengde hakk brunes i panna, krydre med salt og pepper og ha dette over i en større kjele.

hiv oppi vann og ønsket mengde ris

og grønnsaker du liker, jeg hadde kun rødløk og stangselleri

ha i ønsket mengde ris

krydre med det du vil, f.eks hvitløk, salt, pepper, paprikapulver, chili

Jeg beklager at jeg ikke har eksakte mål, men mye av min matlaging skjer på slump og det går som regel bra!

20140929-141034-5103465620140929-141036-51036461

 

Skitt jakt!

Legg inn en kommentar