Flashback friday

Publisert:

//Sponset innhold

Helgen er rett rundt hjørnet og her lukter det verken grønnsåpe eller nybakt brød(men jeg digger når det gjør det på fredager). Jeg får satse på det til neste fredag istedet! Kan allikevel tipse dere om disse deilige og grove hornene som er perfekt til både frokost, lunsj og kveldsmat. Hvis dere samtidig hiver sammen denne magre og proteinrike eggsalaten så kan lørdagsfrokosten bli rett så helsemessig.

 

20140507-221951.jpg

Her er det fjøshelg i vente og jeg har tenkt meg på spinningtime ikveld. Ca 8 mnd siden sist, så det blir GØY og slitsomt. Lotta er også klar for fjøshelg i sin nye og kule body fra Traktorpikene. Traktorpikene er to driftige damer fra Grong som skal designe og selge arbeidsklær for kvinner og damer. Det blir noe annet enn å drasse rundt på disse felleskjøpsdressene – gleder meg til å se flere fjonge fjøsklær i tiden fremover. Sjekk ut nettbutikken deres for stilige t-skjorter og andre ting! Jeg bare DIGGER logoen deres, den er fresh, feminin OG kul. Tommel opp!

20140919-145014-53414118.jpg

God helg til dere alle – måtte det bli ei aktiv ei ✔️

Legg inn en kommentar