Elg in a cup

Publisert:

20141007-110134-39694085.jpg

Heisann! Vi jobber oss fortsatt gjennom det her brunstoksekjøttet, men jeg kan se enden på det nå. Jeg har ikke samvittighet til å kaste det kjøttet vi har igjen, så mens Bonden løper rundt i skogen etter ny elg står Bondefrøkena på kjøkkenet og prøver å finne kreative måter å bruke opp elghakken med brunstsmak. Jeg lyktes ganske bra nå sist og om ikke smaken ble 100% brunstfri så var det hvertfall en annerledes måte å bruke elghakk på! Ble ikke disse ‘elgcupcakesa’ kule?

Jeg starta på formiddagen med å lage en tomatsaus som skulle få stå å putre lenge. Bras først løk og hvitløk i litt olje i en kjele og ha oppi grovhakkede tomater. Her brukte jeg hermetiserte tomater med basilikum. Dette fikk stå i noen timer og godgjøre seg på plata. Stek elghakk og krydre med det du måtte ønske. Denne gangen brukte jeg:
✔️ spisskummin
✔️ chili
✔️ paprika
✔️ ingefær
✔️ pepper

Ha kjøttet oppi tomatsausen og la det koke litt sammen. Fordel så kjøttsausen i oppdelte tortillalefser(se bildene), strø på ost. Jeg brukte mozarella og gratinerte de i ovnen i ca 10minutt. Fiffig, ikke sant??

20141007-111331-40411493.jpg

20141007-111333-40413716.jpg

20141007-114050-42050309.jpg

Så mens jeg var kreativ på kjøkkenet var Bonden i skogen, uten å få elg. Bra det er mere elgjakt igjen. Han fikk uansett skutt noen stemningsfulle bilder.

20141007-114202-42122921.jpg

20141007-114204-42124708.jpg

20141007-114201-42121161.jpg

20141007-130302-46982798.jpg

Ønsker dere alle en fin dag!

20141007-133632-48992997.jpg

20141007-133634-48994833.jpg

2 responses to “Elg in a cup

  1. Hei.
    Legg viltkjøtt med brunst smak i vann med litt eddik i (7%)og la det ligge en stund. Tar kanskje ikke vekk alt men ganske mye

  2. Hei.
    Legg viltkjøtt med brunst smak i vann med litt eddik i (7%)og la det ligge en stund. Tar kanskje ikke vekk alt men ganske mye

Legg inn en kommentar