Inspirert

Publisert:

God mandag folkens! Her er vi klar for en ny travel uke og både middager og treningsøkter er planlagt og plotta inn i kalenderen. Med to små barn, fjøs, møter, fjøsbygging, og et treningsstudio på gården er det alfa omega å ha god oversikt og planene under kontroll. Jeg ELSKER når uka er godt planlagt og jeg merker at jeg er både mer effektiv og har mere overskudd når treninger og gode sunne middager er bestemt før mandagen kommer og uka bare raser avgårde. Det kan fort bli lettvinte og usunne løsninger når en hektisk hverdag ikke er under kontroll og da kan jeg bli både stressa og litt småirritert. Bonden lar seg ikke så lett påvirke, men han merker det nok godt på meg :)

20140407-110835

Det kan kanskje virke litt ekstremt, men jeg liker ikke å måtte stresse ivei på butikken før henting i barnehagen og bestemme middag mens jeg handler. Er jeg i tillegg sulten når jeg surrer rundt på Coopen så havner det bestandig dobbelt så mye som nødvendig i handlekurven. Treningsøktene har ofte også en tendens til å bli nedprioritert når det på forhånd ikke er satt av tid til de. Flere som kjenner seg igjen kanskje?

Igår, etter at ungene sovna satte jeg meg ned for å finne litt inspirasjon til nye middagsretter jeg kan prøve meg på. Jeg har blitt skikkelig glad i å prøve meg på nye, spennende matretter som jeg tidligere trodde var for vanskelig å få til. Så nå har jeg lest i diverse kokebøker og søkt litt rundt på internett for ny inspirasjon. Øvelse gjør mester og med skikkelige råvarer og gode oppskrifter får vi mange herlige matopplevelser. Det er utrolig koselig når familien samles rundt matbordet til middag, selv om det med små barn og en bonde som sjelden kommer inn til samme tid hver dag byr på diverse utfordringer. 5 minutter med hyggelig middagsstemning er tross alt bedre enn ingenting!

Har du også lyst på litt ny giv og inspirasjon til en mer helsemessig hverdag kan du akkurat nå få hele 50% på utvalgte bøker innen mat, trening og helse hos Tanum. Hos CupoNation har de mange gode rabatter og tilbud for de som er opptatt av helsa. Klikk deg inn og se om du finner noen inspirerende bøker til mørke høstkvelder.

Igår prøvde jeg meg forresten på å lage kornblanding eller granola som er så populært nå. Den ble godt mottatt til frokosten her idag. Hurra! Ønsker dere alle en flott start på den nye uka.

img_7129

Mandagsklemmer til dere!

Legg inn en kommentar