Dagens vaffel

Publisert:

Her i gården skjer det mye for tiden og med både fjøsbygging og legging av nytt tak på gammelfjøset er det mye arbeidsfolk i sving. Odelsgutten er hjemme fra barnehagen idag og han ville så veldig gjerne ha alle ‘mainne’ inn på besøk. For å lokke de inn lagde vi vaffelrøre og slik ble både odelsgutt og arbeidsfolk fornøyd med dagen. Det ingen visste var at vafflene verken inneholdt sukker eller hvetemel, men kun helsebringende ingredienser som gjør at snekkerne garantert jobber mer effektivt. Jeg er ganske smart – ikke sant

20141113-144038-52838840

Jeg lagde litt på slump, men her er ingredienslista sånn ca:

20 dl Havregryn legges i bløt i melk eller vann

6 egg

2 bananer

Kardemomme

Kanel

Vaniljepulver

Bakepulver

Kjør sammen med stavmikser og spe på med melk til røra blir slik du vil ha den. Smør vaffeljernet med ekte meierismør! Dette ble kjempemye røre, så det er igjen til imorgen om noen vil komme å smake ✔️

Legg inn en kommentar