enkel smoothie

Publisert:

20141102-181209-65529365.jpg
Denne er god!….og sunn og mettende OG enkel å lage til. Det kan da ikke bli stort bedre enn det 😉

✔️ en kurv jordbær
✔️ to bananer
✔️ en boks lett kokosmelk
✔️ 2,5 dl havregryn

Kjør i blender! Tips: hvis du lar smoothien stå en stund blir den enda søtere.

Nå må jeg rydde hus resten av kvelden. Bonden kom plutselig på at det kommer en journalist som skal være her i hele morgen og da kan det vel være greit å fremstå som noenlunde ryddig!? Egentlig så liker jeg å ha det superryddig rundt meg, men jeg er så dårlig til å prioritere husarbeid. Det er så mye artigere å trene, trene andre, leke med barna og eksperimentere på kjøkkenet! Heia skippertak ✔️ idag kanskje jeg får bilder inni rammene mine også.

Ønsker dere en strålende søndagskveld. Jeg skal trene klokka åtte. Når skal DU trene??

20141102-180038-64838746.jpg

2 responses to “enkel smoothie

  1. Ferdig testa! Ble kveldsmat etter trening i går – og frokost i dag! Veldig god, kokosmelk gir fantastisk smak. Oppskrifta ga også akkurat den konsistensen jeg foretrekker på smoothie!

  2. Ferdig testa! Ble kveldsmat etter trening i går – og frokost i dag! Veldig god, kokosmelk gir fantastisk smak. Oppskrifta ga også akkurat den konsistensen jeg foretrekker på smoothie!

Legg inn en kommentar