Frokostblanding

Publisert:

Skal si disse dagene bare raser avgårde, jeg rekker såvidt å tenke at IDAG skal jeg rekke alt jeg ikke rakk igår, før det plutselig er blitt imorgen og jeg henger enda lenger etter. Skjønte dere den? Ikke jeg heller, men poenget var at dagene går så utrolig fort og jeg har (heldigvis) mye å gjøre sånn at de ikke blir kjedelig. Jeg ønsker meg herved 7 kvarter i hver time. Det hadde vært noe.

Bonden er også rimelig hektisk for tiden, som byggherre med 3-9 arbeidsmenn her hver dag som støper nyfjøs, forskaler, graver, legger nytt tak på gammelfjøset og denne uka toppa han dette med heimevernsøvelse. Jeg husker ikke sist jeg så han, men jeg styrer treningsstudio, hjem og barn så jeg kjeder meg ikke. I tillegg fikk jeg en idè for en måneds tid siden om å lage en e-bok eller e-hefte med oppskrifter til adventskosen, oppskrifter uten sukker som kan nytes i ventetiden frem til jul. For i jula skal vi kose oss med god mat, god drikke og god snacks uten dårlig samvittighet. Men om julekosen starter 1. desember og ikke avsluttes før 5.januar kan det gå hardt utover helsa vår.  Derfor bestemte jeg meg for å eksperimentere og få ut litt kreativitet på kjøkkenet, skrive det ned, ta bilder og lage en bok av det. Og kanskje er det noen sjeler der ute som faktisk har lyst til å kjøpe dette heftet!? Blir spennende å se. Men DERFOR ønsker jeg meg 7 kvarter i hver time fra og med idag – slik at jeg kan få gjort ferdig «Bondefrøkens Adventfristelser», samtidig som hverdagen krever sin tid.

Så hvorfor sitter jeg her og sløser bort tid med å «blogge», bra spørsmål! Jeg skal avslutte. Men først kan jeg gi dere litt god stemning gjennom en blanding av bilder fra den siste uka. Fine bilder inspirerer meg, og forhåpentligvis noen av dere.

IMG_0530
Jeg tar meg alltid tid til litt trim, ALLTID!

IMG_7395

IMG_7403
Pål M. Kul type. Jeg har lovt han vaffel idag, det skal han få.

IMG_7346

IMG_7392
Bountykuler med hint av mint – den kommer i boka mi!

Jeg tenkte også å servere dere en oppskrift på ekte frokostblanding, men det får komme litt senere idag eller imorgen. NÅ skal jeg lage nissekaker, også vaffel til arbeidsgutta da!

Legg inn en kommentar