Once upon a time

Publisert:

– the little story about the bird in the cage
20141103-150133-54093174.jpg
Det var en gang en liten fugl, som bodde i et lite, fint fuglebur. Hver dag, når fuglen satt og kikket ut av sitt bur, kunne den se et stort flott tre, som vokste seg større og større. Den lille fuglen ville så gjerne fly opp i treets topp, for den var sikker på at helt der oppe ville man kunne se hele verden.

Ved siden av det store treet lå et lite hus, hvor det bodde en liten gutt. En dag klatret gutten opp i treet da han plutselig kunne høre fuglen i fugleburet kvitre. Den lille gutten vinket til den mens han sa: «hei lille, fine fugl – jeg skulle ønske du kunne se den flotte utsikten her oppe fra treet. Jeg kan se hele verden!»

Da gutten klatret ned fra treet så han, at det hang en liten nøkkel under fugleburet. Gutten tok nøkkelen og låste opp fugleburet. Med det samme låsen gikk opp fløy den lille fuglen ut av buret og  opp i toppen av treet, og her kunne den ganske riktig se hele verden…

Snipp snapp snute, så var eventyret ute.

20141103-150134-54094574.jpg

IMG_1610

Denne fine og supersøte uroen er kjøpt på Ting.no
Jeg flytter den rundt i huset ettersom hvor Lotta ligger eller sitter. Genial å ha på kjøkkenet mens mor eksperimenterer med gode og sukkerfrie adventsnacks for tiden. Lotta er superfasinert og så følger det med et koselig lite eventyr som jeg kan fortelle.

//Affiliate links

Legg inn en kommentar