Julekalender

Publisert:

Hei alle, det nærmer seg jul og som dere sikkert ser, utifra antall innlegg den sista tiden, så er det litt hektisk på gården. I helga ble jeg ferdig med siste «treningsjobb» før jul og nå skal jeg gå på vasking av hus og julebakst! Jeg stikker muligens innom med både sunnere og tradisjonelle juleoppskrifter, jeg har jo fått fullstendig bakedilla. Imens kan jo dere rydde litt plass på stuegulvet og utføre noen av øktene i adventskalenderen jeg og myworkout.no har spilt inn. Korte effektive økter som gir deg en ekstra piff og ny energi!

 
IMG_1757

 

PS! Det er fortsatt igjen «Bondefrøkens Adventfristelser, søtt og godt uten sukker». Sjekk ut nettbutikken! Det er en perfekt julegave, eller kalendergave, oppskriftene kan brukes hele året.

KlemKlem!

Legg inn en kommentar