NETTBUTIKKEN ER ÅPNET!

Publisert:

Endelig! Nå kan dere få kjøpt e-boka eller heftet mitt. Trykk deg inn i nettbutikken over her og velg hvilket produkt du ønsker. Du trenger ikke å ha en paypal-konto for å betale, MEN du må opprette en paypal-bruker for å få til å betale med kredittkort. Dette koster ingenting og er 100% trygt.

Velger du e-bok og skal laste ned til nettbrett må du sørge for å ha ibooks eller PDF-reader. Ibooks er standard på iPad så det skal ikke by på problemer(trykk på “åpne i ibooks” øverst til høyre når du laster ned boka. Du får kun en mulighet til å laste ned boka, så husk å lagre den. Blir det noe trøbbel, så ta kontakt med meg tvert. Så fikser vi det!

Til de av dere som bestiller heftet: jeg sender ut fortløpende og satser på at postbudet leverer kjapt. GRATIS frakt hele tiden i denne sjappa ;) Bor du i nærheten av meg, kan du jo også komme å hente heftet etter at du har betalt i nettbutikken. Gi meg isåfall beskjed, så jeg kan sette over kaffen!

Til slutt kan jeg friste med noen bilder av noen av godsakene du finner i heftet. I heftet finner du ikke erstatninger for de typiske sju sortene, men gode og enkle snacks som er moro å lage til og forhåpentligvis får deg i julestemning og godt humør. Alt fra frokostblanding til muffins, cakepops, karameller og konfekt finner du i heftet. 18 forskjellige oppskrifter til sammen.

 

IMG_7462

IMG_7361

IMG_7207 IMG_1678 IMG_7455

 

God adventstid til alle dere :)

Legg inn en kommentar