Sprek og glad bonde

Publisert:

Jeg er med på et prosjekt i regi av Fjellandbruket SA: “Sprek og glad bonde”.

Her får bønder i Namdalen  tilbud om å styrke sin mentale og fysiske form gjennom et målrettet treningsprogram som gjør de i stand til å yte bedre i hverdagen – noe som gir bedre drift og økt trivsel på gården. Det er ca 15 stk som er med på dette prosjektet og jeg er med som trener. I helga hadde vi vår 2. treningssamling hvor de blant annet skulle lære seg en dans, bondedansen. Sjuende far i huset har skrevet en sang til Fjellandbruket SA og jeg har satt litt bevegelser til denne sangen slik at bøndene som er med på prosjektet får sin egen dans. Det er så gøy, dansing løfter humøret mange hakk, uansett hvordan en danser. Bevegelse får endorfinene til å flomme og når en så fin gjeng  samles, blir det GOD stemning – mye latter, trivsel og artige treningsøkter. Det må da være bra for bondehelsa!? Snart kommer den fulle versjonen av dansen med “Lys i glasa” av Sjuende far i huset. Enn så lenge har jeg laget en liten trailer som gir deg en smakebit på spreke og glade bønder.

 

 

Legg inn en kommentar