Iskrem

Publisert:

Idag har bonden bursdag! Hurra. Han feirer den på formannskapsmøte, så for å få til litt feiring her hjemme idag, klemmer vi inn dessert etter middag – mellom fjøs og trening og kommunestyremøte. Jeg sier JA til søtsaker på bursdager så da får vi is til dessert.

Dere andre, som ikke har bursdag kan jo prøve denne meget lettvinte og SUNNE isvarianten, med deilig smak av banan og sjokolade. Om dere også fikk lyst på is!

Først fryser du ned bananer. Ta de opp et lite 10 minutt før du vil ha is og la de tine littegranne før du mikser de sammen med kakao. Her smaker du deg bare frem så du får en perfekt iskrem. Noen ganger har jeg oppi en skvett fløte eller H-melk også.

IMG_1936.JPG

IMG_1933.JPG

IMG_1932.JPG

Hipp hurra for bonden og hipp hurra for sunne alternativer til de som ikke har bursdag ✔️

Legg inn en kommentar