Gulrotmuffins med appelsinostekrem

Publisert:

IMG_2012-0.PNG

God søndag!Disse gulrotmuffinsene lagde jeg i påska. Jeg er ikke 100 prosent fornøyd med disse, men jeg gir dere oppskriften så kanskje DU finner en perfekt oppskrift med denne som utgangspunkt 🙂 De er uansett saftige og sunne – de bare mangler den berømte prikken over i´en…ooog ostekremmen er nyydelig da!

Ingredienser muffins

2 egg
1 dl Havremel
1 dl speltmel/hvetemel
1 ts bakepulver
3 ss kesam
1 ts ekte vaniljepulver
1 stor revet gulrot (ca 100 gram)
1 dl melke/annen væske

Pisk sammen egg, melk og kesam. Bland inn de andre ingrediensene. Hell blandingen i muffinsformer og stek de midt i ovnen på 175 grader i ca 20 minutt. Følg med siden steketiden varierer fra ovn til ovn.

Ostekrem med appelsin

200 gram philadelphia light
saften fra 1/2 appelsin
1 1/2 ts ekte vaniljepulver
2 plater gelatin
1-2 ss vann

Legg gelatinplatene i kaldt vann. Bland sammen philadelphia, appelsinsaft og vaniljepulver. Klem vannet av gelatinplatene og smelt de sammen med 1-2 ss kokende vann. Hell gelatinen i en tynn stråle i ostekremmen. La dette stå en liten stund slik at det stivner litt, før du har ostekremmen i en sprøytepose og pynter muffinsene.

Jeg blanda inn rød og gul konditorfarge for å få oransj ostekrem. Knæsj og sprudlende på bordet! Enjoy.

IMG_2010-0.PNG

IMG_2013-0.PNG

IMG_2011-0.PNG

Legg inn en kommentar