Kjærlighet på pinne

Publisert:

Har dere smakt dadler? Jeg husker så godt fra da jeg var lita, at mamma kjøpte seg dadler til jul. Hun satt å kosa seg med disse og fikk ha de helt i fred fra meg og søsknene mine. Vi likte de IKKE. Men nå dere, nå ELSKER jeg dadler. Seige, søte og deilige – de minner meg om bolledeig!

Dadler er ganske kaloririke, men inneholder A- og B vitaminer samt mineraler; særlig kalium, kalsium, fosfor og jern. Da synes jeg de er perfekt til å lage konfekt og godterier av. Dekker søtbehovet samtidig som du får i deg vitaminer og mineraler. Perfekt! Er du samtidig litt kreativ og lager de fargerike og spennende å spise, går de rett hjem hos de yngste.

IMG_1990.JPG

IMG_1994.JPG

IMG_1991.JPG

Stikk de på en trepinne, dypp de i smeltet mørk sjokolade og rull de i fargerik strøssel. Slå dere løs!

One response to “Kjærlighet på pinne

Legg inn en kommentar