Monday story

Publisert:

God mandag ✔️

Etter helgas feiring er vi i full gang igjen her på gården. Bonden bygger fjøs, jeg rydder hus, baker litt og forbereder meg på møte i Sprek og Glad bonde – prosjektet. Spekulerer også litt på om jeg skal kjøpe høner til odelsgutten. Han har så lyst på høner og maser om det hver gang vi er på butikken. Og høner som legger egg har jeg også lyst på. Det eneste er at jeg mangler en plass å ha de(type hønhus) og bonden understreket IGJEN igår at han ikke har tid til å lage hus til noen høner. Ikke nå. 

Men det er jo så koselig med høner, er det ikke det? Og jeg tror jeg får tak i idag, så det spørs om jeg må kjøre en typisk Bondefrøken-meg:

 «Hæ? Må de ha eget hus? Kan de ikke bare være inni fjøset med kua? Åå!! Duuu, Jo Arne- kan ikke du hjelpe meg litt da?»  

Så blir han lettere oppgitt over min fantastisk dårlige praktiske sans og enda mer oppgitt over at jeg ikke tenker så nøye gjennom mine handlinger. Men det går over! Vi får se hvor vi står på slutten av dagen, tenker jeg.

Men nå; polarbrød på takka jeg må passe på. Oppskrift finner dere her. Sunne, myke, deilige og hjemmelagde polarbrød. Supergode og superenkelt.

     

Åååh! Høner som klukker rundt inne på tunet. Jeg MÅ ha det. NÅ! Jeg får nok ikke ro i sjela før jeg har fått tak i høner. 
Ønsker alle en herlig mandag ✔️

Legg inn en kommentar