Pappas ingefærte

Publisert:

  
I helga kom mamma og pappa oppover for å kose med barnebarn og hjelpe oss å komme litt ajour både med forefallende arbeid, klesvask, husvask, hagearbeidet og fjøsbygging. En havner rimelig fort på hæla når en er i en slik byggeperiode som vi er nå. Heldigvis og takk og pris for friske og snille foreldre som trår til. Nå er klesvask, husvask og hagestell under kontroll, hvertfall for en liten stund.

Pappa hadde også tatt med litt styrkedrikk iform av ingefærrot. Ingefær inneholder mye antioksidanter og det liker kroppen vår. Han lagde te ved å renske og kutte en god klump med ingefær i biter, koke opp vann og la bitene trekke en stund – sammen med grønn te og en skje honning ble det riktig så godt. Dette skal vi fortsette å styrke oss på i tiden fremover.

    

Ha en flott dag alle dere! 

Legg inn en kommentar