Spinatpannekaker

Publisert:

IMG_8997.JPG

Jeg følger ei dame på Instagram, Tonje Rønning heter hun, og hun lager og tar nydelige matbilder. Jeg blir så inspirert av den dama og her om dagen prøvde jeg meg på en versjon av spinatpannekaker som hun la ut bilde av for en tid tilbake. Disse ble nydelig gode og med naturell smørost, røkalaks og løk inni ble det en perfekt lunsj.

Ungene likte de også, men uten laks og løk. Peder spiste de med «leverpåsnei» og lille Lotta gumla små biter av kun pannekaka. En fulltreffer med andre ord! Sjekk ut Instagrammen til Tonje og bli inspirert du også 🙂

 

IMG_8993.JPG

Ingredienser

2 egg
1,5 dl havregryn
1 dl Speltmel
melk til en passende røre(ca 2-3 dl)
3 store never spinat

Dette kjørte jeg sammen med en stavmikser og tilpassa med speltmel og mer melk etterhvert. Stekes med smør i panna og la de avkjøles før du smører på kremost, har på laks og løk, ruller sammen og deler opp i biter.

 

En perfekt måte å få i seg litt ekstra grønnsaker på, da blir musklene våre så glad 😉

 

PS!! Gjett hva som trasker rundt på gården her da – HØNER!! Kniis! Endelig!

One response to “Spinatpannekaker

Legg inn en kommentar